Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2011

<< < (5/14) > >>

adgernon:
z tego co ja wyłapałem:

- poprawa bezpieczeństwa szczególny nacisk kładą na przejęcie konta i boty
- krótsza droga petycji w sprawie zauważonego bota coś jak w tej chwili opcja "isk spamer" czyli PPM i wysyłasz alert
- maja zniszczyć plexy na markecie nawet kilka set tysięcy (sic!) co ma zwiększyć płynność isków
- będą coś kombinować z lodem bo jak weszło planetary kopanie lodu się nie opłaca
- rozmowa tez dotyczyła SP
- zmiana interface
- przebudowa silnika gry ze względu na występujący lag ... dodatkowo CPP pochwaliło się że mają lepszy sprzęt (nowe proce intela)
- jutro mam być pokazany nowy statek

jak na razie to tyle pamiętam :)

SokoleOko:

--- Cytat: adgernon w Marzec 25, 2011, 22:08:16 ---- maja zniszczyć plexy na markecie nawet kilka set tysięcy (sic!) co ma zwiększyć płynność isków

--- Koniec cytatu ---

Cooooo takiego? No bez jaj - ktoś kupił GTC, skonwertował na plexy i mają mu to zniszczyć? Przecież cena plexów wywaliłaby w sufit po czymś takim.

Z innej beczki - kasowanie Quality agentów to jakaś totalna bzdura. Każdy agent danego poziomu równy innym?

Ptysiu:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 25, 2011, 22:38:18 ---Cooooo takiego? No bez jaj - ktoś kupił GTC, skonwertował na plexy i mają mu to zniszczyć? Przecież cena plexów wywaliłaby w sufit po czymś takim.

--- Koniec cytatu ---

Coś nie chce mi się w to wierzyć. Mówimy o de facto okradzeniu graczy, którzy skonwertowali GTC na plexy. Nie chodziło czasem o wykup plexów z marketu przez CCP...?

AreQ:
Nie no, zniszczyć pewnie przez "wykupienie".

Ranshe:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 25, 2011, 22:38:18 ---Z innej beczki - kasowanie Quality agentów to jakaś totalna bzdura. Każdy agent danego poziomu równy innym?

--- Koniec cytatu ---

Tak. Żeby ludzie nie siedzieli tylko i wyłącznie w Motsu, tak się tłumaczył Soundwave. :)

To nie takie głupie jak by się wydawało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej