Eve Online > Dyskusje ogólne

O co walczyc w EVE?

<< < (2/98) > >>

Larving:
Ja bym się bardziej spytał po co grać w eve bez pvp. Aż tak ciekawe są te anomalki, że można na nich setki godzin spędzać, czy może dreszczyk podniecenia z rosnącego walleta tak wielu ludzi kieruje ku skupieniu się na pve.

Edit
Ostatnio to nie gracze pvp zaczęli narzekać, że się kerbiry chowają po posach, tylko kerbiry, że bez zapowiedzi przylatujemy.

Net:
Mnie zastanawia jak mozna byc takim ....... zeby czaic sie na gate na losowo przelatujace statki.....
Motywacja w stylu "zepsuc komus dzien" itp to albo bezmyslnosc albo jakies skrzywienie.

PVP w EVE to dla mnie jedynie dla celow politycznych/terytorialnych

A wogole zauwazyl ktos, ze kerbiry to w wiekszosci mlodzi gracze, ktorzy po prostu nie
moga robic czego innego efektywnie, co, imo, jest podstawa dobrej zabawy ?

Tak wiec to nie 'carebiry' zasluguja na w pelni uzasadniona pogarde.

Net

Larving:
Raczej nikt nie krytykuje młodych graczy którzy skupiają się na kontencie pve. Większość z nas zaczynała w ten sam sposób. Za to zaskakująco dużo osób grających w EVE od paru lat ciągle świata poza pve nie widzą i to do nich często się odnosi krytycyzm.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Larving w Marzec 22, 2011, 12:55:24 ---Raczej nikt nie krytykuje młodych graczy którzy skupiają się na kontencie pve. Większość z nas zaczynała w ten sam sposób. Za to zaskakująco dużo osób grających w EVE od paru lat ciągle świata poza pve nie widzą i to do nich często się odnosi krytycyzm.

--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem kompletnie nieuzasadniony krytycyzm... każdy sie bawi jak umie... jeden gra w piłkę, inny pije tanie wino pod sklepem, inny hurtowo ciupcia panienki na wiejskich potupajach, jeszcze inny lata internetowymi statkami kosmicznymi strzelając do krzyżyków tudzież do kwadracików...Jeśłi komuś cos sprawia przyjemność, i nie krzywdzi innych przy tym, jakim prawem ktoś to krytykuje?

sc0rp:

--- Cytat: Larving w Marzec 22, 2011, 12:40:30 ---
Edit
Ostatnio to nie gracze pvp zaczęli narzekać, że się kerbiry chowają po posach, tylko kerbiry, że bez zapowiedzi przylatujemy.

--- Koniec cytatu ---

mozesz zacytowac kto narzekal i w jaki sposob, bo z tego co ja pamietam to owszem bylo narzekanie ale dlatego ze sobie POLECIELISCIE a nie przylecieliscie.

--- Cytat: Net w Marzec 22, 2011, 12:51:42 ---PVP w EVE to dla mnie jedynie dla celow politycznych/terytorialnych

--- Koniec cytatu ---
oj uwazaj bo nadepnoles na odcisk kilku pilotom z bufu. gdyz oni zamieszkuja npc space.

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 22, 2011, 12:58:15 ---Jeśłi komuś cos sprawia przyjemność, i nie krzywdzi innych przy tym, jakim prawem ktoś to krytykuje?

--- Koniec cytatu ---
Prawem żadnym ale ten ktos ma problem z tym ze ktos jego wymarzony ship na ktory musial tyle racic uzywa do racenia - patrz sokoleoko i dyskusja o cymbale w temacie o paladynie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej