Eve Online > Dyskusje ogólne

O co walczyc w EVE?

<< < (10/98) > >>

Rabbitofdoom:
Myslisz ze to jest tak hop siup i martwy kerbir. Gosc ktory umie sie zachowac w 0.0 jest baaardzo trodny do zlapania. Robie anomalki itp. od ladnych paru lat i jakos nigdy nie wtopilem ratowozu. Chociaz akurat niektorzy mowia ze jestem paranoikiem jesli chodzi o racenie.

sc0rp:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Marzec 23, 2011, 12:21:31 ---Myslisz ze to jest tak hop siup i martwy kerbir. Gosc ktory umie sie zachowac w 0.0 jest baaardzo trodny do zlapania. Robie anomalki itp. od ladnych paru lat i jakos nigdy nie wtopilem ratowozu. Chociaz akurat niektorzy mowia ze jestem paranoikiem jesli chodzi o racenie.

--- Koniec cytatu ---

A i tak takich ludzi niezaostrzone czlonki beda nazywac failbearami, prezac sie na forum a ingame wysylajace we wrogie tereny samotnego bombera co na dodatek nie umie spieprzyc przed banka ;)

@down ja kompleks? i to jeszcze z powodu gry? hehe ymmd - to nie ja sie prerze na forum grozac ze nam indeksy spadna

Nitefish:
@Dark, ty chyba masz jakiś kompleks niezaostrzonego członka...

Ranshe:
Raczej napada go realizacja p.t. "marnuję czas trzepiąc w kółko krzyżyki". Faza zaprzeczenia. ;)

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Chupacabra w Marzec 23, 2011, 12:03:34 ---p.s prestiż i sława w Eve to jest akurat to co mi przeszkadza w PVP. Wskakujesz do jakiejś konstelacji, ba nawet regionu i w zasadzie możesz wrócić, bo wszystkie okoliczne intele już wszem i wobec obwieściły, że "straszne bestie" się zbliżają i choćbyś chciał się z kimś wymienić antymaterią, zaprzyjaźnić za pomocą scrambla, to nie ma szans, wszystkie mosty zwodzona na stacjach są już podniesione i tylko widać migające oczka w bulajach stacji :)

--- Koniec cytatu ---

Zwłaszcza jak jesteś z COVEN :>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej