Eve Online > Dyskusje ogólne
O co walczyc w EVE?
Gaunt:
--- Cytat: solo w Maj 18, 2011, 19:32:34 ---i w trzecią stronę - wyobraź sobie, że zależy Ci na tym, żeby polecieć na fajny roam i dobrze się bawić,
ale jest wielka wojna o miejsce dla botów, o szlifowanego epena, bo niektórzy są dużo lepsi od innych, bo zwykły rtm to dla nich już zamało - nawet nie wiesz kto i kiedy będzie się brandzlował twoimi kilami i w jakich przetargach one są wykożystywane, fc ma płaconą pensję, a 75% ludzi którzy z tobą leci robi mniejszy lub większy RTM i Roam kończy się jedną wielką kichą bo czujesz się jak w pracy i wszyscy zachowują się jak w pracy, nawet są konflikty jak w pracy. Czy to jest fun? Nie, to jest właśnie strata czasu
--- Koniec cytatu ---
to sie nazywa solo myczek pt. "zmień grę, albo korpa jak masz tak beznadziejnie" :D
lkasprzak:
--- Cytat: Tloluvin w Maj 17, 2011, 15:26:09 ---wliczyc udzial w blobie w provi w ktorym przez godzine nie zaladowal mi sie system, a jak sie nastepnego dnia zalogowalem to bylem w klonowni
--- Koniec cytatu ---
jesli tak wygladaja walki w null to ja Wam wspolczuje :) nie ma to jak mala flota paru osob :)
SokoleOko:
--- Cytat: lkasprzak w Maj 18, 2011, 20:52:39 ---jesli tak wygladaja walki w null to ja Wam wspolczuje :) nie ma to jak mala flota paru osob :)
--- Koniec cytatu ---
To było 15 miesięcy temu, dodatkowo ich FC totalnie skopał sprawę bo będąc w systemie A wyskoczył i próbował do tego systemu z powrotem wskoczyć.
Dzisiaj walka przy podobnym lokalu (1000-1300) jest w miarę sprawna - wszystko toczy się jak w smole (lockowanie BS-a BS-em trwa jaką minutę), działa trzeba "cyklować" ręcznie i zdarzają się parominutowe freezy, ale da się żyć i wynik walki zależy jednak od pilotów.
Oczywiście, że roaming for lulz > sov warfare, ale mi po 9 miesiącach tego pierwszego trochę się przejadło i naprawdę fajnie jest znów być częścią zmian na mapie.
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 18, 2011, 21:30:45 ---...ale mi po 9 miesiącach tego pierwszego trochę się przejadło i naprawdę fajnie jest znów być częścią zmian na mapie.
--- Koniec cytatu ---
bo roam dla samego roamu powoduje pawia na klawiature po takim czasie...musi byc bacground i cel >:D
Tloluvin:
Tak sobie uzmyslowilem, ze w koncu chyba zapomnialem zapytac czemu w celu zglebienia tematu pvp mialem wiecej racic i kopac
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej