Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BA-AR]BALTIC AREA/[X.I.X]-dyskusja

<< < (7/12) > >>

DjCiNo:
Czemu nie c0ven?...prosto i zwiezle no bo nie ! latalem z nimi 2 lata nie mowie ze zle wspominam tamte czasy wrecz przeciwnie...ale poprostu nie chce byc w c0ven i tyle...zżylem sie z XIX i dlatego jestem tam...przydaloby sie dlatego wiecej Polakow  w BAAR i mam nadzieje ze sie to uda a jak nie to zostaje tam z bratem w 2 osobowym korpie nie wywala mnie za to przeciez :)

Frankie:

--- Cytat: DjCiNo w Marzec 30, 2011, 22:41:05 ---Czemu nie c0ven?...prosto i zwiezle no bo nie ! latalem z nimi 2 lata nie mowie ze zle wspominam tamte czasy wrecz przeciwnie...ale poprostu nie chce byc w c0ven i tyle...zżylem sie z XIX i dlatego jestem tam...przydaloby sie dlatego wiecej Polakow  w BAAR i mam nadzieje ze sie to uda a jak nie to zostaje tam z bratem w 2 osobowym korpie nie wywala mnie za to przeciez :)

--- Koniec cytatu ---
Legion nie wywali 2 osobowego corpa? Nie było jakiegoś warunku, że dają wam czas na rozbudowę corpa, a jak się nie uda to się rozstajecie? Bo trochę to dziwne, żeby jeden z najsilniejszych ally trzymał 4 osobowy corp u siebie niebędący holderem alliancu. No i oczywiście życzę powodzenia w rekrutacji bo to fajna idea stworzyć grupę Polaków w świecie dronek i to w tak dobrym alliansie.

DjCiNo:
Jak to sie mowi...zeby nie zachwalac...."sie gra sie ma" :) Papcio i reszta brygady mnie kochaja :P hehehe apropo ludzi wczoraj zjawilo sie dwóch czyli pomalu ktos moze zacznie dochodzic...mam kontakt z jakas grupka ktora jest zainteresowana dronkowem ale oni bardziej cos chyba w produkcje chca isc to napewno do shadow i rent the system...no i jakis dwoch typkow jeszcze...malymi krokami byc moze efektywnie...wczoraj przerabialem temat z ceo ally i pytal sie dlatego polacy niechca dochodzic czyzby nie lubieli poteżnych bujek ?? :) takze nie wiem co mam mowic ...

SokoleOko:

--- Cytat: DjCiNo w Marzec 31, 2011, 11:17:05 ---ytal sie dlatego polacy niechca dochodzic czyzby nie lubieli poteżnych bujek ?? :) takze nie wiem co mam mowic ...

--- Koniec cytatu ---

Pomogę Ci:

- "nie lubim ruskich (pierogów)"
- nie lubimy "bocianów"
- nie lubimy RMT
- więcej zna angielski niż rosyjski
- http://www.evenews24.com/2011/03/30/csm6-delegate-accused-of-offering-real-money-bribes-for-sov-drop/

DjCiNo:
zawyło rasizmem !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej