Eve Online > PVE
[PVE] Drake
Pol Kent:
--- Cytat: Doom w Marzec 17, 2011, 15:46:48 ---Wiesz ile wtedy kosztowały t2 rigi? [hint o podziale rigów na rozmiary jeszcze nawet plotek nie było]
--- Koniec cytatu ---
Heh, a podobno misjonarze śpią na forsie i latają raciarkami ze złotymi klamkami ;D
Doom:
--- Cytuj ---Heh, a podobno misjonarze śpią na forsie i latają raciarkami ze złotymi klamkami
--- Koniec cytatu ---
Nie wtedy kiedy są postacią majacą 2 miechy, brak lerningów, tytuł korpowego poprawiacza humoru weteranom i skłonność rozbijania jednego draka dziennie o raty (no dobra to ostatnie po tym jak ktos dał mi ten wyzej wzmiankowany fit zrobiło sie nieaktualne :P ) ;D ;D ;D
--- Cytuj ---A tak skoro jesteśmy przy modułach dla drejka to chciałem zapytać przewrotnie czy jest jakiś ship/fit lub chociaz sytuacja(co by byl fit sytuacyjny) gdzie lepiej zamontować shield recharger niz LSE/hardener?
--- Koniec cytatu ---
Testowałem w eft rozne ustawienia. Na bardzo noob fiting skillach jak jest problem z cpu recharger w med slocie daje ogólnie nieco słabszą wartość tanka co drugi / trzeci hard, a mniej pali cpu i mniejszy problem z capem jest. Fit który podałem to nawet na moich aktualnych skilach na cap (max) kończy prąd w niecałe pół godziny. Z rechargerem zamiast invula może być stabilny.
Ewentualnie druga opcja którą widze to pasywny cap ship gdzie extandery raczej mało dają :P
sc0rp:
--- Cytat: Pol Kent w Marzec 17, 2011, 18:31:56 ---Heh, a podobno misjonarze śpią na forsie i latają raciarkami ze złotymi klamkami ;D
--- Koniec cytatu ---
Latanie raciarkami ze zlotymi klamkami w innym miejscu niz sov 0.0 osobiscie uwazam za glupote. hisec nie jest na tyle bezpieczny, a ci co tego nie rozumieja laduja w najdrozszych wtopach.
Ranshe:
To musi być całkiem dużo takich, co nie rozumieją. ;) Bo jak inaczej wytłumaczysz robienie misji dla robienia misji. ;)
sc0rp:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 18, 2011, 18:51:03 ---To musi być całkiem dużo takich, co nie rozumieją. ;) Bo jak inaczej wytłumaczysz robienie misji dla robienia misji. ;)
--- Koniec cytatu ---
A no jest dlatego ten thread nie wymiera ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej