Eve Online > PVE
[PVE] Thanatos
Doom:
Jak to spadło? Że raty to wybiły? :P
Zamyśl:
Tak, z małą pomocą oczywiscie :P
sc0rp:
--- Cytat: Zamyśl w Marzec 18, 2011, 11:44:38 ---Ogolnie racenie carrierem wg mnie jest roche poronionym pomyslem...
--- Koniec cytatu ---
tu sie zgodze bo imo to jest zbyt malo mobilny ship
--- Cytuj ---Ale w NC spadlo tyle capsow na anomkach ze wprowadzony zostal zakaz racenia w carierach :D
--- Koniec cytatu ---
chyba w twoim ally, bo z pewnoscia nie w calym nc - u nas nie ma zakazu za to jest kara finansowa jak sie da zlapac.
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 18, 2011, 11:42:55 ---Przeczytaj mojego pierwszego posta Dark - to co napisałeś to "fail waiting to happen".
--- Koniec cytatu ---
czytalem, nawet sie do niego ustosunkowalem (sprawdz fit mojego carriera - dupochron na kazdym module. co nie zmienia faktu, ze jesli kogos nie rajcuje robienie anomalek (nie znam nikogo kto po tygodniu zachwytu z racji nowych perspektyw w 0.0 twierdzil ze robienie anomalek jest ciekawe) to robi anomalki dla kasy - a jak robisz dla kasy to imo tick > bezpieczenstwo.
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 18, 2011, 11:49:49 ---a jak robisz dla kasy to imo tick > bezpieczenstwo.
--- Koniec cytatu ---
Każdy robi dla kasy, ale podejście "tick > bezpieczeństwo" jest sztandarowym przykładem skrajnego failbearstwa. "W dupie mam killboard, w dupie mam opinię o moim korpie/ally, w dupie mam nawet to, że tam gdzie spadają carriery częściej latają roamy - więc pośrednio szkodzę swoim kumplom, ważne że trzepię kasę".
Nie można się aż tak podkładać, żeby zdechnąć od pierwszego hosta, którego przeoczyłeś na localu.
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 18, 2011, 11:54:28 ---Każdy robi dla kasy, ale podejście "tick > bezpieczeństwo" jest sztandarowym przykładem skrajnego failbearstwa. "W dupie mam killboard, w dupie mam opinię o moim korpie/ally, w dupie mam nawet to, że tam gdzie spadają carriery częściej latają roamy - więc pośrednio szkodzę swoim kumplom, ważne że trzepię kasę".
--- Koniec cytatu ---
err? mieszasz pojecia tick > bezpieczenstwo z mam w dupie kb to dwie rozlaczne sprawy jesli masz watpliwosci to znajdz lossa mojej raciarki (pomijajc jakies archaiczne sprzed lat kiedy nie wiedzialem co to align - jakis raven w lol secu).
--- Cytuj ---Nie można się aż tak podkładać, żeby zdechnąć od pierwszego hosta, którego przeoczyłeś na localu.
--- Koniec cytatu ---
bedac w raciarce w ktorej wiesz ze nie masz szans z pojedynczym hostem - poprostu nie daj sie zlapac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej