Eve Online > PVE

[PVE] Thanatos

<< < (3/5) > >>

Starakopara:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 17, 2011, 13:29:32 ---
(...)

Capital Armor Repairer I
Capital Armor Repairer I
Armor Explosive Hardener II
Armor Thermic Hardener II
Armor Kinetic Hardener II
Damage Control II 

Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II

Dread Guristas Large Graviton Smartbomb
Improved Cloaking Device II
Imperial Navy Heavy Energy Neutralizer
Triage Module I
Cynosural Field Generator I

Large Capacitor Control Circuit I

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za fit, bobrowałem na różnych forach i urządziłem małą burzę mózgów. Wykoncypowałem coś bardzo podobnego, z tym, że jeden Cap Recharger II zastąpiłbym sensor boosterem ze skryptem na szybkość lockowania, cloaka, cyno i triage zastąpię DCU jako, że wolę dodatkowe fightery dla szybszego orania anomalek.

konstruktywna krytyka mile widziana  :)

Goomich:
Nie widzę remote repy.

sc0rp:

--- Cytat: Starakopara w Marzec 18, 2011, 11:03:57 ---Dzięki za fit, bobrowałem na różnych forach i urządziłem małą burzę mózgów. Wykoncypowałem coś bardzo podobnego, z tym, że jeden Cap Recharger II zastąpiłbym sensor boosterem ze skryptem na szybkość lockowania, cloaka, cyno i triage zastąpię DCU jako, że wolę dodatkowe fightery dla szybszego orania anomalek.

konstruktywna krytyka mile widziana  :)

--- Koniec cytatu ---

Na anomalki to sciagnol bym dokladnie tak jak mowisz cloaka, cyno i triage i zastapil dcu, a neuta lub smartke zastapil remote armor repka (najlepiej capitalowa) - do naprawiania jakiegos fightera raz na kilka anomalek aby miec w pompie ze cos je bije. w med slotach wogole wywalibym cap rechargery i wstawil 2-3 sb->scan ress / 2-3 tp (trzeba by sprawdzic czy lepiej ziwkeszyc sygnature czy jeszcze zboostowac lockowanie). dmg zadawany na sanctumach jest tak niski ze ci sie nawet przez shielda nie przebija.

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 18, 2011, 11:28:10 ---Na anomalki to sciagnol bym dokladnie tak jak mowisz cloaka, cyno i triage i zastapil dcu, a neuta lub smartke zastapil remote armor repka (najlepiej capitalowa) - do naprawiania jakiegos fightera raz na kilka anomalek aby miec w pompie ze cos je bije. w med slotach wogole wywalibym cap rechargery i wstawil 2-3 sb->scan ress / 2-3 tp (trzeba by sprawdzic czy lepiej ziwkeszyc sygnature czy jeszcze zboostowac lockowanie). dmg zadawany na sanctumach jest tak niski ze ci sie nawet przez shielda nie przebija.

--- Koniec cytatu ---

Przeczytaj mojego pierwszego posta Dark - to co napisałeś to "fail waiting to happen".

Zamyśl:
Ogolnie racenie carrierem wg mnie jest roche poronionym pomyslem...

Nie zeby centralowicze nie uwazali czy cos...

Ale w NC spadlo tyle capsow na anomkach ze wprowadzony zostal zakaz racenia w carierach :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej