Eve Online > Przedpokój
Mona X
Ranshe:
https://gate.eveonline.com/Home
Dormio:
--- Cytat: Mona X w Marzec 28, 2011, 19:08:10 ---W dronach nie mam za bardzo czego skillować, specka na 5 daje mi aż +1 dps z pięciu dron na raz w przypadku warriorów, a hobgi pewnie aż +2 dadzą. Zmiana z 57 na 60km zasięgu dron w zamian za prawie 3 tygodnie, też nie wygląda jakoś specjalnie atrakcyjnie.
--- Koniec cytatu ---
Specek nie miałem na myśli z powodu, który z resztą podałeś. Ale już takie durability jest warte uwagi (5% do shield/armor/hull to jednak sporo jak się używa dronek). E-war interfacing - no faktycznie jest może odrobinę dyskusyjna potrzeba stosowania, ale te 3km przy żółwiu jakim jest oplatowany Dominix czasem oznacza kilka kruzów zniszczonych wcześniej. Ja mam i durability i e-war na 5.
--- Cytat: Mona X w Marzec 28, 2011, 19:08:10 ---A najzabawniejsze w tej całej dykusji jest to, że mam podobną filozofię jak Frankie, tylko dotyczącą konkretnych statków, czy klas, a nie ras.
--- Koniec cytatu ---
Do niedawna na main koncie nie miałem żadnego dodatkowego chara, więc żeby nie tracić SP zacząłem cross'a (który jest praktycznie na ukończeniu - zostały mi BSy i capsy). Wcześniej maina skillowałem pod Gallente i Amarr, a alta na drugim koncie pod Gallente i Caldari (tu również mi się pomysła pokończyły i zacząłem cross).
Za chwilę będę miał skillowanie dla samego skillowania, bo nie będzie żadnego skilla, którego by mi brakowało żeby czymś latać/zafitować, więc pewnie spece pójdą na lvl5 (industry i science mam już na poziomie jaki mnie satysfakcjonuje). No i oczywiście na "deser" zostawiam sobie cross w capsach ;D
SokoleOko:
--- Cytat: Dormio w Marzec 29, 2011, 09:34:19 ---Specek nie miałem na myśli z powodu, który z resztą podałeś. Ale już takie durability jest warte uwagi (5% do shield/armor/hull to jednak sporo jak się używa dronek). E-war interfacing - no faktycznie jest może odrobinę dyskusyjna potrzeba stosowania, ale te 3km przy żółwiu jakim jest oplatowany Dominix czasem oznacza kilka kruzów zniszczonych wcześniej. Ja mam i durability i e-war na 5
--- Koniec cytatu ---
Po co męczyć się Dominixem skoro jest Tengu? :)
Trefnis:
ok mialem pojechac frankiego za czepianie sie bo tez mam 4 rasy na jednym koncie, 2 na drugim i 1 na trzecim ale
faktycznie 330 skilli to duzo troche, ja mam 224 skille z czego 115 na lvl V (wliczajac all bsy/cruisy/fretki na V, guny i t3/t2 shipy)
i fajnie jest moc poleciec na kazdego opa ta sama postacia
alta zrobilem do produkcji/haulingu/misji ale z czasem trzeba bylo cos na nim skillowac wiec ma juz 2 rasy
mi sie podoba skillowanie wszystkiego bo moge ze stacji na kampe wydokowac w praktycznie wszystkim
i ciezko sie pod to ustawic
pomijajac fakt ze zrobilem phoona na max skille (nie liczac gun spec V)
wiec daje to ac/cruisy/torpy/drony stad blisko do innych statkow wiec kazda kolejna rasa sie mocno naklada
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 29, 2011, 09:43:09 ---Po co męczyć się Dominixem skoro jest Tengu? :)
--- Koniec cytatu ---
No i właśnie dlatego latam ostatnio Tengu, ale muszę jeszcze popracować nad fitem, bo fajnie mieć tank jak czołg, ale zarąbanie niektórych npców jednak w Dominixie szło sporo szybciej... no i nie ma moich ulubionych dronek (chlip, chlip)...
--- Cytat: Trefnis w Marzec 29, 2011, 10:11:39 ---ok mialem pojechac frankiego za czepianie sie bo tez mam 4 rasy na jednym koncie, 2 na drugim i 1 na trzecim ale
faktycznie 330 skilli to duzo troche, ja mam 224 skille z czego 115 na lvl V (wliczajac all bsy/cruisy/fretki na V, guny i t3/t2 shipy)
i fajnie jest moc poleciec na kazdego opa ta sama postacia
alta zrobilem do produkcji/haulingu/misji ale z czasem trzeba bylo cos na nim skillowac wiec ma juz 2 rasy
--- Koniec cytatu ---
No widzisz... a ja zacząłem od industry...
Poza tym main to wieloletni CEO, więc potrzebuje i te drzewko skilli, misjonarz i handlarz... czasem mamy iMOPy... i tym oto sposobem skille się zbierają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej