Eve Online > Przedpokój

Mona X

<< < (19/34) > >>

Frankie:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 28, 2011, 16:10:26 ---Musiałbym jeszcze mieć Cybernetics na V, a to jakieś 2 tygodnie skillowania... oh, wait :P

--- Koniec cytatu ---
Hmm to znaczy ze nie możesz mieć ani CX2 ani ZMM ani tym bardziej  HG slave... Cóż dla mnie te 15 dni/rok co stanowi całkiem spory boost to dobra cena za 2x+5. Biorąc pod uwagę, że używasz RF/Domi pointa na cynabalu to 200m nie powinno stanowić dla Ciebie problemu. Czas dodać sobie Cyber na V do skillplanu :D

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 28, 2011, 16:11:51 ---Akurat ten skill otwiera mozliwosc uzycia najlepszy 5% drutow jak np. +5% rof to all missiles co na tengu ladnie przeklada sie na dmg :)

--- Koniec cytatu ---

Przy 4,5 Rofa korzyść z druta 5% to 0,22s. Epic :)

--- Cytat: Frankie w Marzec 28, 2011, 16:15:00 ---Biorąc pod uwagę, że używasz RF/Domi pointa na cynabalu to 200m nie powinno stanowić dla Ciebie problemu.

--- Koniec cytatu ---

No, ale za te 150 mil mam 36 zamiast 28,8 km. To JEST różnica.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 28, 2011, 16:45:08 ---Przy 4,5 Rofa korzyść z druta 5% to 0,22s. Epic :)

--- Koniec cytatu ---

37dps na mojej raciarce ten drut robi czyli 5%

Goomich:
A najzabawniejsze w tej całej dykusji jest to, że mam podobną filozofię jak Frankie, tylko dotyczącą konkretnych statków, czy klas, a nie ras.

--- Cytat: Dormio w Marzec 28, 2011, 14:46:24 --- W obecnej chwili mam 338 skilli. Z czego 109 na lvl5

--- Koniec cytatu ---

DAMN YOU!

--- Cytat: Dormio w Marzec 28, 2011, 09:24:42 ---No to jeszcze rakiety i dronki i będzie git. Znów będę się czuł na właściwym miejscu  ;)

--- Koniec cytatu ---

W dronach nie mam za bardzo czego skillować, specka na 5 daje mi aż +1 dps z pięciu dron na raz w przypadku warriorów, a hobgi pewnie aż +2 dadzą. Zmiana z 57 na 60km zasięgu dron w zamian za prawie 3 tygodnie, też nie wygląda jakoś specjalnie atrakcyjnie.

Rakiety są w planach na "po kruzach", chyba, że wcześniej w -A- będą chcieli stracić jeszcze kilkadziesiąt Draków.

Dudi:
A pytanie z innej beczki.

Dlaczego w odpowiedzi #14 karty postaci mają taką skórkę? Używacie jakiegoś innego programu do podglądu kart(może inna skórka evemon chodź to nie tłumaczy skąd w evemon jest standing) czy też może same okna w eve są fajnie zmodyfikowane?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej