Eve Online > Przedpokój

Mona X

<< < (15/34) > >>

Dormio:

--- Cytat: Frankie w Marzec 28, 2011, 14:00:07 ---Po co mam mieć pełny Cross-training od tego są kolejne chary żeby tego nie robić. Jak się ma wszystko na jednym charze to się nie ma nic, bo wszystko jest jakieś takie niedoskillowane. Stąd liczby +300 skilli wygląda bardzo dziwnie. Około 200-220 potrzebujesz żeby mieć zamknięte wszystkie globale i 1-2 rasy perf. Posiadanie 4 ras na 1 koncie to lekka przesada, bo zanim to pozamykasz (spece na 5) to miną wieki.

--- Koniec cytatu ---
Co znaczy perf ? All 5 dla tych 1-2 ras ? Co rozumiesz przez globale ? Chyba nie patrzyłeś na listę skilli Mony, po której to liście wyraźnie widać co ma na 5, a co nie.

Ty uważasz za przesadę posiadanie 4 ras na 1 koncie, ale mówimy tu o posiadaniu wszystkich ras na 1 postaci (charze). W ten sposób by zmienić ship (na DOWOLNY, DOWOLNEJ rasy) nie musisz się przelogowywać.
No i to co Mando napisał - robienie kolejnej rasy na innym koncie/charze wymusza robienie wszystkich skilli podstawowych 2x.

Frankie:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 28, 2011, 14:18:39 ---Yeah, więcej altów, więcej problemów z logistyką (wiecie, poleciałbym z wami w tym gangu hurków ale mój alt matarski jest gdzie indziej i nie skoczy na klona akurat), więcej wydatków na plexy, więcej skillowania (skille podstawowe x każdy alt)...

A tak chcesz lecieć hurkiem, wsiadasz w hurka, każą ci lecieć drejem, wsiadasz w dreja. Mniej problemów, więcej latania.

--- Koniec cytatu ---
Ogólnie rzecz biorąc bardzo się mylisz, może dlatego, że tych altów nie posiadasz...

Dormio:
Ogólnie bardzo rzecz mówiąc: jednak się on nie myli. Ja alty posiadam, a nie wiem jak Ranshe.

Frankie:

--- Cytat: Dormio w Marzec 28, 2011, 14:24:52 ---Co znaczy perf ? All 5 dla tych 1-2 ras ? Co rozumiesz przez globale ? Chyba nie patrzyłeś na listę skilli Mony, po której to liście wyraźnie widać co ma na 5, a co nie.

--- Koniec cytatu ---
Tak all 5 dla tych 1-2 ras wraz z całym tankiem/ew/napędem/dronami itp. No niestety ale wyskillowanie wszystkich 4 ras na jednym koncie zajmie Ci duuzo wiecej czasu bo musisz każda rase podciągać do tych lvl5 a to jest czasochłonne. Nie mówię, że to jest ZŁE, po prostu ja wole mieć to rozdzielone i mieć dane rasy szybciej. Każdy ma swój styl i robi jak chce. Dla mnie osobiście liczba skilli +300 wygląda szokująco nawet na charach 100m SP, bo oznacza ni mniej ni więcej, że masz bardzo dużo rzeczy niepokończonych na lvl5 tylko zostawiłeś je na 4lvl, by przejść do czegoś innego.

SokoleOko:
2% zysku ze specki na V jest pomijalne w czasie skirmisha... nawet na 1v1 nie będzie to czynnik decydujący o wygranej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej