Eve Online > Przedpokój
Mona X
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 18, 2011, 12:33:04 ---Fit jest taki, że wchodzi tam jeden strip - zresztą tylko dla "uwiarygodnienia" (niekopiący Hulk na pasku wydałby mi się podejrzany).
Zresztą - to plan na przyszły Hulkageddon. Zobaczymy czy będę miał czas się tak zabawić, ale jak to zrobię, to napiszę jakis battlereport :)
--- Koniec cytatu ---
Daj znać kiedy, albo zapraszam do nas... 3 hulki dla baita zawsze lepiej wyglądają i są wiarygodne. Parę KMów się już tak dorobiliśmy przy okazji iMOPów ;D
Doom:
Ma to też złą stronę. Jak jesteśmy na pasku to miejscowi canfliperzy nie pojawiaja sie wcale albo zaczepiaja tylko ludzi na drugim końcu paska jakieś 300km od nas :P
Frankie:
Po co wam 330 skilli przy 100mln SP? Nie wiem jak to zrobiliście, że tak dużo wam się ich uzbierało. Ja mam między 220 a 240 i niezbyt wiem jak dodać jeszcze kolejne 100...
Doom:
Skilowali co popadnie z industry wlacznie
Goomich:
--- Cytat: Frankie w Marzec 21, 2011, 12:35:46 ---Po co wam 330 skilli przy 100mln SP? Nie wiem jak to zrobiliście, że tak dużo wam się ich uzbierało. Ja mam między 220 a 240 i niezbyt wiem jak dodać jeszcze kolejne 100...
--- Koniec cytatu ---
Poza kolekcjonowaniem, to w trakcie tej bitki straciłem Rokha. Na markecie był kompletny fit na Apoka, ale akurat brakowało mi skilla na statek, więc wyleciałem w tym na co miałem skilla.
--- Cytat: Doom w Marzec 21, 2011, 12:37:13 ---Skilowali co popadnie z industry wlacznie
--- Koniec cytatu ---
To akurat było najpierw.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej