Eve Online > Przedpokój
Mona X
SokoleOko:
Dokładnie - jako, że Sokół lata Hulkiem, planuję na następny Hulkageddon wybrać się właśnie koparką i zapolować na triggerhappy gankerów ;)
Dormio:
Ale lvl4-5 nie dają Ci nic dodatkowo w kwestii przygotowania baita (no chyba, że rzeczywiście zamierzasz kopać):
--- Cytuj ---Mining Barge Skill Bonus:
3% better yield for Strip Miners per level.
7.5% bonus to all shield resistances per level
Exhumers Skill Bonus:
3% better yield for Strip Miners per level
3% reduction in Ice Harvester duration per level
Role Bonus:
Able to equip Strip Miner and Ice Harvester turrets.
--- Koniec cytatu ---
SokoleOko:
--- Cytat: Dormio w Marzec 18, 2011, 11:40:16 ---Ale lvl4-5 nie dają Ci nic dodatkowo w kwestii przygotowania baita (no chyba, że rzeczywiście zamierzasz kopać):
--- Koniec cytatu ---
Ściśle mówiąc - parę miesięcy kopałem na trzy konta w 0.0 i ten skill (na IV) jest pozostałością po tamtych czasach).
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 18, 2011, 11:56:33 ---Ściśle mówiąc - parę miesięcy kopałem na trzy konta w 0.0 i ten skill (na IV) jest pozostałością po tamtych czasach).
--- Koniec cytatu ---
Aha... bo ja myślałem, że to oczekiwanie ofiary na tyle wpędziło Ciebie w taką desperację, że stwierdziłeś - skoro i tak siedzę i się nudzę, to może chociaż odrobinę więcej zarobię na tym lodzie/skałce... ;) :P
SokoleOko:
Fit jest taki, że wchodzi tam jeden strip - zresztą tylko dla "uwiarygodnienia" (niekopiący Hulk na pasku wydałby mi się podejrzany).
Zresztą - to plan na przyszły Hulkageddon. Zobaczymy czy będę miał czas się tak zabawić, ale jak to zrobię, to napiszę jakis battlereport :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej