Eve Online > Przedpokój

Mona X

<< < (22/34) > >>

Goomich:

--- Cytat: Dormio w Marzec 30, 2011, 09:56:56 ---Navi  nie jest fajnie mieć na all 5 - pytam, bo mam  (za wyjątkiem skilli capslowych) ? Jest jakiś bug ?
--- Koniec cytatu ---

Nie, lecisz sobie zadowolony shieldowym rokhiem, a tu cię megas wyprzedza, a ty jesteś jak: "WTF? Przecież mam shieldowy statek i all5 w nawigacji, a to megas na płytach i trimarkach! WTF?" :)

Frankie:
Pomyliłeś miejsce buga :D

--- Cytat: Mona X w Marzec 30, 2011, 10:12:44 --- lecisz sobie zadowolony shieldowym rokhiem

--- Koniec cytatu ---
Tu się znajduje maluch :)

Goomich:
Przed boostem apoka to był bardzo dobry snajper. Siedziało się 220 km od floty boba i rozpykowywało ich jednego po drugim, słuchając jednocześnie na TSie jak kierowcy apoków i innych tempaków się zastanawiają, czy udało się im wywarpować, czy jednak nie (jednak nie :P). Do tego brał na klatę 2 DD. Wypasiorek statek był, a nie skrobaczka do lakieru jak teraz.

Doom:

--- Cytat: Mona X w Marzec 30, 2011, 10:12:44 ---Nie, lecisz sobie zadowolony shieldowym rokhiem, a tu cię megas wyprzedza, a ty jesteś jak: "WTF? Przecież mam shieldowy statek i all5 w nawigacji, a to megas na płytach i trimarkach! WTF?" :)

--- Koniec cytatu ---
Ja by  sprawdził czy mwd miga na hud jako aktywne :P

Goomich:
:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej