Eve Online > Przedpokój
Mona X
Goomich:
--- Cytat: Dormio w Marzec 29, 2011, 09:34:19 ---Specek nie miałem na myśli z powodu, który z resztą podałeś. Ale już takie durability jest warte uwagi (5% do shield/armor/hull to jednak sporo jak się używa dronek). E-war interfacing - no faktycznie jest może odrobinę dyskusyjna potrzeba stosowania, ale te 3km przy żółwiu jakim jest oplatowany Dominix czasem oznacza kilka kruzów zniszczonych wcześniej. Ja mam i durability i e-war na 5.
--- Koniec cytatu ---
No, do kartofla, to może i przydatne, ale jak dla mnie, to nawet jak mi odstrzelą, to na pobojowisku będzie wisieć masa innych do zebrania. Albo mój wrak, a wtedy hp dronek będzie na dalekim miejscu na liście moich zmartwień..
--- Cytat: Dormio w Marzec 29, 2011, 09:34:19 ---Do niedawna na main koncie nie miałem żadnego dodatkowego chara, więc żeby nie tracić SP zacząłem cross'a (który jest praktycznie na ukończeniu - zostały mi BSy i capsy). Wcześniej maina skillowałem pod Gallente i Amarr, a alta na drugim koncie pod Gallente i Caldari (tu również mi się pomysła pokończyły i zacząłem cross).
--- Koniec cytatu ---
A ja skillowałem to co było potrzebne. Jak po przeprowadzce do Stain szefostwo płakało o BSy snajperskie, do zrobiłem Rokha, pod koniec Rokha zaczęli marudzić coś na temat, że jak się ma 20M, to trzeba HACem LR (miałem ponad 50), więc na szybciora Zealota "machłem" (laserki T2 miałem z okazji jakiegoś wczesniejszego GNa :)) i zacząłem robić dronki przed pierwszym remapem (wtedy miałem wymaksowane na MEM i PERC). Po tym remap po revelkę, a po niej skille supportowe, bo mi się ich szybkość o 30, czy 50 SP/h polepszyła. :)
Frankie:
--- Cytat: Trefnis w Marzec 29, 2011, 10:11:39 ---ok mialem pojechac frankiego za czepianie sie bo tez mam 4 rasy na jednym koncie, 2 na drugim i 1 na trzecim ale
faktycznie 330 skilli to duzo troche, ja mam 224 skille z czego 115 na lvl V (wliczajac all bsy/cruisy/fretki na V, guny i t3/t2 shipy)
i fajnie jest moc poleciec na kazdego opa ta sama postacia
--- Koniec cytatu ---
Widzisz ja mam podobnie 227 skilli, na drugim 228, na trzecim 240. Oczywiście, że ja też mogę wsiąść w 90% shipow w grze. Z tym, że każde konto dostało inna rasę jako wiodącą i męczy się z tymi speckami, których tak nie lubicie. Dlaczego konto ma ich nie mieć? Nie mam już do robienia skilli w core/electronics/drony/navi itp bo wszystkie 3 konta maja to perf (rzeczy który używają + core elite). I doszedłem do tego o czym Dormio mówi, że za chwile będzie miał, czyli skillowanie dla skillowania na zasadzie to w tym kwartale zamkne navi all 5 w nastepnym drony all 5 itp, bo już z ważnych rzeczy, które chce mieć na tych kontach mam wszystko skończone. Kiedyś jak mówiłem, że puszczam fleet na 5lvl, ktoś zapytał, ale po co jak pewnie nigdy nie będziesz boostował floty 256 ludzi. Odpowiedz była prosta mam remapa na charyzme 32 i na 99.99% nigdy wiecej takiego nie bede miał to czemu nie skończyć leadershipa, a nóż kiedyś będzie potrzebny i będę go zamykał z charyzmą 20?
Goomich:
--- Cytat: Frankie w Marzec 30, 2011, 01:33:03 ---Widzisz ja mam podobnie 227 skilli, na drugim 228, na trzecim 240. Oczywiście, że ja też mogę wsiąść w 90% shipow w grze. Z tym, że każde konto dostało inna rasę jako wiodącą i męczy się z tymi speckami, których tak nie lubicie.
--- Koniec cytatu ---
Zanim CCP naprawi gallente i hybrydy to ja wymęczę na swoim jednym specki na 3 pozostałe rasy. :P
--- Cytat: Frankie w Marzec 30, 2011, 01:33:03 ---I doszedłem do tego o czym Dormio mówi, że za chwile będzie miał, czyli skillowanie dla skillowania na zasadzie to w tym kwartale zamkne navi all 5
--- Koniec cytatu ---
Nie jest takie fajne jak to reklamują.
Dormio:
--- Cytat: Mona X w Marzec 30, 2011, 01:53:27 ---Nie jest takie fajne jak to reklamują.
--- Koniec cytatu ---
Navi nie jest fajnie mieć na all 5 - pytam, bo mam (za wyjątkiem skilli capslowych) ? Jest jakiś bug ?
--- Cytat: Mona X w Marzec 30, 2011, 01:53:27 ---Zanim CCP naprawi gallente i hybrydy to ja wymęczę na swoim jednym specki na 3 pozostałe rasy. :P
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak jak Mona X napisał... u mnie skillowanie poszczególnych ras to ciągła pogoń za tym co akurat w danym momencie było lepsze... jak już dochodziłem do satysfakcjonującego mnie poziomu, to przychodził nerf.
Spece jak napisałem wcześniej - wg mnie zbędne marnowanie SP i świadomie zostawiam je sobie na tzw. endgame, ewentualnie na dłuższe okresy kiedy wiem, że nie będę miał czasu na grę (tak mam np. zrobione 64% gallente carrier lvl5).
Frankie:
--- Cytat: Dormio w Marzec 30, 2011, 09:56:56 ---Navi nie jest fajnie mieć na all 5 - pytam, bo mam (za wyjątkiem skilli capslowych) ? Jest jakiś bug ?
Dokładnie tak jak Mona X napisał... u mnie skillowanie poszczególnych ras to ciągła pogoń za tym co akurat w danym momencie było lepsze... jak już dochodziłem do satysfakcjonującego mnie poziomu, to przychodził nerf.
Spece jak napisałem wcześniej - wg mnie zbędne marnowanie SP i świadomie zostawiam je sobie na tzw. endgame, ewentualnie na dłuższe okresy kiedy wiem, że nie będę miał czasu na grę (tak mam np. zrobione 64% gallente carrier lvl5).
--- Koniec cytatu ---
Mona rozwin swoją myśl... bo ja mam navi z częscią capsową skończone..
Dormio akurat skill carrier na 5 to nie jest specka i całkiem sporo daje. Ten dodatkowy fighter+dmg to niezły bonus jak używasz carriera. Co do gallente to przecież nie jest, aż tak zle, dronkowe shipy (Ishtar, ishkur, taranis, laczek, dominix) pod wieloma względami są nie do pobicia. Nie mówiąc już o protku, który jest klasą samą w sobie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej