Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Yarrr rekrutuje - dyskusja

<< < (2/5) > >>

Elgrim:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 04, 2011, 15:10:09 ---To ja moze zaczne.
Jak to sie stalo, ze TIME i Unforeseen Consequencess wyszli z Republic Alliance? Nie chcieli byc NRDS?

--- Koniec cytatu ---

Cat jak dla mnie Time miał problemy z ogarnięciem wiekszej floty.A w przypadku naszego bloku nie jest to latwe(dużo rożnych kropow i alliansów).Pozniej już tylko emo rage i wyjście z republic allians i zalożenie własnego korpa co by reszcie utrudnić życie,narazie słabo mu to wychodzi :)

http://un-co.com/kb/?a=cc_detail&ctr_id=1   link do ich kb

Ptysiu:
Kto w zasadzie (personalnie) przewodzi w Re-Al obecnie? Btw. znajomy zaskoczył mnie mówiąc, że  do jakiejś dramy podobno doszło między TR i Re-al i teraz się nie lubią, prawda li to? Grozi wam Kaczka w cloaku przy każdym gacie w E02? :D

Lt Rook:
Stanowczo protestuję, chcę aby YARRR nie uciekał przez Cartelem!  :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Ptysiu w Marzec 05, 2011, 10:22:30 ---Kto w zasadzie (personalnie) przewodzi w Re-Al obecnie? Btw. znajomy zaskoczył mnie mówiąc, że  do jakiejś dramy podobno doszło między TR i Re-al i teraz się nie lubią, prawda li to? Grozi wam Kaczka w cloaku przy każdym gacie w E02? :D

--- Koniec cytatu ---

Kaczki juz dawno nie widzialem, chyba nie gra. Co do TIME, to drama musiala byc chyba powazna, bo wyzywaja RE-AL od kerbirow na lokalu, raz nawet dostalem od nich intel gdzie jest jakas NRDS raciarka do upolowania, mimo ze chwile wczesniej zabilem im 2 BCki, wiec musi byc niezly hate :) Dziwi mnie to troche, bo TIME to byla dla mnie zawsze jedna z glownych twarzy NRDS bloku w GW, obok kaczki i Norseya... Jak widac nic nie jest wieczne, drama RE-AL - TRUE tez to potwierdza, w sumie troszke szkoda bo zawsze im kibicowalem jak lali Ruskich, teraz juz raczej takiej na powaznie floty nie zbiora, zeby zagrozic RA

Ptysiu:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 05, 2011, 12:15:09 ---Kaczki juz dawno nie widzialem, chyba nie gra. Co do TIME, to drama musiala byc chyba powazna, bo wyzywaja RE-AL od kerbirow na lokalu, raz nawet dostalem od nich intel gdzie jest jakas NRDS raciarka do upolowania, mimo ze chwile wczesniej zabilem im 2 BCki, wiec musi byc niezly hate :) Dziwi mnie to troche, bo TIME to byla dla mnie zawsze jedna z glownych twarzy NRDS bloku w GW, obok kaczki i Norseya... Jak widac nic nie jest wieczne, drama RE-AL - TRUE tez to potwierdza, w sumie troszke szkoda bo zawsze im kibicowalem jak lali Ruskich, teraz juz raczej takiej na powaznie floty nie zbiora, zeby zagrozic RA

--- Koniec cytatu ---

Zaraz... Chcesz powiedzieć, że TERAZ zorientowali się, że NRDS ma służyć ochronie i rozwojowi kerbirki? Rychło w czas...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej