Śmietnisko > Flamewar
Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja
SokoleOko:
Też mi się wydaje, że sięgnęliśmy tu dna shitpostingu... czy możemy tą dyskusję wydzielić do jakieś flame'a/offtopa/trasha?
Val Heru:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 04, 2011, 10:47:29 ---Też mi się wydaje, że sięgnęliśmy tu dna shitpostingu... czy możemy tą dyskusję wydzielić do jakieś flame'a/offtopa/trasha?
--- Koniec cytatu ---
raczej do tematu "rządne sławy vudu wije się jak piskorz" ;D
aha i szacun dla cataszeszire
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 20, 2011, 11:20:37 ---Trzymaj go, ceny raciarek w Deklein mogą niedługo wzrosnąć w wyniku planowego odstrzału :P
--- Koniec cytatu ---
ta widzialem ze byliscie wczoraj, szkoda ze po straceniu 2 kumpli wykonaliscie taktyczny odwrot, bo fajna flotke mieliscie (czyt. taka do ktorej moglismy startowac i nie dostac do zera)
Anna Nietrzeba:
Moze by tak Bufu kulturalnie się umówiło wcześniej a nie wpadało bez ostrzeżenia?. Mnóstwo u nas znudzonych kerbirów którzy chętnie zutylizowaliby trochę swoich statków (pod warunkiem ze szanse nie będą zerowe). Jak się umówicie to wystawimy flotke, wdupimy i wrocimy do racenia więc każdy będzie zadowolony.
Goomich:
Skoro tacy znudzeni, to może, nie wiem, sami by się zebrali i polecieli do BUFU, a nie że wszystko pod nos trzeba podstawić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej