Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (8/36) > >>

Val Heru:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 01, 2011, 21:04:19 ---Mowimy o kopiowaniu cudzych nazw. Do tej pory bylo wiadomo, ze jak jakis Polak w EVE mowil cartel, to mial na mysli  Aegis Cartel, teraz powstal tez Carteldot. TRI zrobilo podobna akcje, nazywajac sie Northern CoalitionDOT, i tez wprowadzilo to sporo zamieszania, tylko ze oni akurat zrobili to z premedytacja na zlosc  :D

--- Koniec cytatu ---
tri znal kazdy, aegis cartel nikt...ja dowiedzialem sie teraz wiec to niecelna uwaga o wszystkich polakach

Colonel:

--- Cytat: Val Heru w Marzec 01, 2011, 23:04:28 ---tri znal kazdy, aegis cartel nikt...ja dowiedzialem sie teraz wiec to niecelna uwaga o wszystkich polakach

--- Koniec cytatu ---

dokladnie i w druga strone tez...tri to jakies agresywne kerbiry z zero byly [chyba, bo nie znam] a ze bofu jest Cartel i kropka dowiedzialem sie teraz...
Oftopy i pierdolenie gÓpot napedem rekrutacji...czyz nie?

Khobba:

--- Cytat: mpp w Marzec 01, 2011, 21:04:47 ---lol nie mogę uwierzyć, ze daliście się tak łatwo ztrollować :D

--- Koniec cytatu ---
cicho, oni mają kropkę w nazwie sojuszu, zaraz się dowiemy, że to oni trollują nas   8)

Val Heru:

--- Cytat: Colonel w Marzec 02, 2011, 06:49:37 ---dokladnie i w druga strone tez...tri to jakies agresywne kerbiry z zero byly [chyba, bo nie znam]

--- Koniec cytatu ---
bezcenne ;D

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Val Heru w Marzec 01, 2011, 23:04:28 ---ja dowiedzialem sie teraz wiec to niecelna uwaga o wszystkich polakach

--- Koniec cytatu ---

To ze TY dowiedziales sie dopiero teraz jeszcze o niczym nie swiadczy, to nie jest zaden argument, no chyba ze potwierdzajacy ignorancje  ;) To ze uberpropvp gracz nullsekowy uwaza wszystkie lowsekowe korpy za nubowskie i niewarte uwagi to dosyc powszechny syndrom, ale czy to cos zmienia?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej