Śmietnisko > Flamewar
Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja
amra:
--- Cytat: Egnos w Marzec 01, 2011, 07:58:05 ---Nie wiem czemu ale wnerwia mnie jak BUFU mowia o sobie Cartel : D przecie to VUDU go wymyslilo! Bylismy pierwsi ze swoim Cartelem!! : D
--- Koniec cytatu ---
Obawiam sie ze przy obmyslaniu nazwy dla naszego Ally nikt nawet przez 0.00000001 sec nie pomyslal o VUDU :D.
A juz na peweo nikt nie chcial sie narazic na twoj gniew ;)
PS: Ally Cartel. jest sojuszem przemyslowym, zajmujacym sie produkcja dramieli, nie ma nic wspolnego z pvp i piratka wiec wszelkie skojarzenia sa przypadkowe.
Doom:
Jakbym był paranoidalnym piratem z aegis byłbym w stanie wskazać minimum jedną osobę zdolną do takich dowcipów, ale nie jestem ponadto moja wrodzona niechęć do flamowania zabrania mi pokazywać palcem :P
Khobba:
co do siły brandów - chłopaków (?) z cartelDOT jest po prostu więcej i to jest właściwie trochę tak jak z chińskimi samochodami: shuanghuangów ceo na pewno jeździ więcej niż bmw x5 więc i brand jest (przynajmniej na Dalekim Wschodzie) silniejszy... ;)
ninjaedit: pytajnik przy chłopakach jest dlatego, że nie wiem, czy przypadkiem nie macie jakichś osób płci pięknej na pokładzie, a bynajmniej nie dlatego, że kwestionuję Waszą męskość. Jako moderatorowi mi oczywiście nie wypada 8)
Doom:
Od niedawna powinni mieć co najmniej dwie samice :P
Val Heru:
--- Cytat: Egnos w Marzec 01, 2011, 07:58:05 ---Nie wiem czemu ale wnerwia mnie jak BUFU mowia o sobie Cartel : D przecie to VUDU go wymyslilo! Bylismy pierwsi ze swoim Cartelem!! : D
--- Koniec cytatu ---
jakim cartelem?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej