Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (33/36) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 12:03:58 ---Przecież nie napisałem, że ISKi biorą się z dupy, tylko z farmienia. Natomiast dobry PvPer umie farmić maksymalnie efektywnie (krótko i zyskownie).

--- Koniec cytatu ---

Elo, Panowie zróbcie ustawkę, zróbcie !! I proponuję zakłady.
SokoloOko ze swoim setem charów do "farmienia ISKów" i Dark ze swoim do "kerbirzenia" i czas start - godzina.
Rozumiem, ze jesli się okaże że to Dark nafarmi więcej, czytaj "umie farmić maksymalnie efektywnie (krótko i zyskownie). " to SokoleOko honorowo, rzuci PvP i pójdzie grać w Tibię bo wyjdzie na to, że jednak kerbir jest lepszy niż PvPer.
Jeśli wygra Dark, cóż...okaże się, ze jednak jest coś czego PvPerzy nie robią w tej grze najlepiej  ;D ;D :P

sc0rp:

--- Cytat: Yurioni w Marzec 22, 2011, 12:35:11 ---co nie zmienia faktu, ze na was, "my" to i tak o wiele za duzo...

--- Koniec cytatu ---
coz za wielkie slowa szkoda ze puste. tak jak muchy sie ignoruje tak roamujace gangi sie ignoruje - wrzuccie nam sbu, RF CSAA to pogadamy a tak to mozecie sie prezyc conajwyzej na localu :)

Yurioni:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 22, 2011, 12:59:08 ---coz za wielkie slowa szkoda ze puste. tak jak muchy sie ignoruje tak roamujace gangi sie ignoruje - wrzuccie nam sbu, RF CSAA to pogadamy a tak to mozecie sie prezyc conajwyzej na localu :)

--- Koniec cytatu ---
co nie zmienia faktu, ze mozemy :D

SokoleOko:

--- Cytat: Pol Kent w Marzec 22, 2011, 12:44:58 ---Elo, Panowie zróbcie ustawkę, zróbcie !! I proponuję zakłady.
SokoloOko ze swoim setem charów do "farmienia ISKów" i Dark ze swoim do "kerbirzenia" i czas start - godzina.
Rozumiem, ze jesli się okaże że to Dark nafarmi więcej, czytaj "umie farmić maksymalnie efektywnie (krótko i zyskownie). " to SokoleOko honorowo, rzuci PvP i pójdzie grać w Tibię bo wyjdzie na to, że jednak kerbir jest lepszy niż PvPer.
Jeśli wygra Dark, cóż...okaże się, ze jednak jest coś czego PvPerzy nie robią w tej grze najlepiej  ;D ;D :P

--- Koniec cytatu ---

Ależ test już był - przyleciał nasz gang składający się z 2 Tengu i kilku Caracali Navy (kupionych za wyfarmione przez nas ISK), a Dark płakał, żeby nie przylatywać do nich w "pimped shipach", bo nie będą walczyć. Nas stać, jego nie. Quod erat demonstrandum.

Nie wiem skąd wziąłeś info o "secie charów do farmienia" - latanie z logistykiem/scoutem na drugim koncie uważasz za set charów? Lol

Nitefish:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 22, 2011, 12:43:23 ---Hm...pewności nie mam czy to się tyczy mnie czy nie... ale nie miałem przerwy w grze, a wylądowałem w kerbirskim korpie bo znudziły mi sie korpy "propvp", roamy i kampienie gdzie ten jest lepszy kto ma więcej sensor boosterów na pokładzie.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz, słowo "pro" przy korpach bywa często nadużywane. Zresztą sam dałeś na to dowód bo widzisz, wychodzi na to że Twoje dotychczasowe "pro korpy" to kampienie z shipem napakowanym sensor boosterami. Przykro mi, że byłeś w tego typu "pro" korpach, które skaziły twoje wyobrażenie o pvp.

Najlepiej jest nie być "pro" tylko robić swoje skutecznie, bo to nie nazywanie siebie samego "pro" tylko killboard i skill świadczy o Twoim pvp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej