Śmietnisko > Flamewar
Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 12:03:58 ---Przecież nie napisałem, że ISKi biorą się z dupy, tylko z farmienia. Natomiast dobry PvPer umie farmić maksymalnie efektywnie (krótko i zyskownie).
--- Koniec cytatu ---
piekny populistyczny tekst a teraz konkrety
--- Cytuj ---Na anomalkach można tak liczyć - na misjach już nie.
--- Koniec cytatu ---
fakt na misjach trzeba dodac lp no to screenshot sprzed racenia z walletem w tle i po godzinie racenia - takie trudne? Bo jakos nie wydaje mi sie, aby mogl wycisnac 150-160 mil/h bez frakcyjnych spawnow, eskalacji etc.
--- Cytat: Yurioni w Marzec 22, 2011, 12:17:12 ---widzisz misiu, roznica miedzy nami jest taka, ze mozemy sie wypowiadac i nt. pvp i pve bo obydwa "sporty" uprawiamy w miare regularnie i wydaje mi sie, ze skutecznie,
--- Koniec cytatu ---
masz racje wydaje ci sie - wszystko co robicie to roamujace gangi jesli was to bawi to fajnie. Obnosicie sie jakbyscie dzielili i rzadzili w new eden, a problem w tym ze nie potraficie dostrzec ze jestescie jak bezdomni smierdzicie (przeszkadzacie w raceniu), ale jestescie stosunkowo niegrozni* (ot ubijecie kogos kto nie czyta intela). Dziela i rzadza w eve na chwile obecna SW, PL, DRF i NC to jedyne grupy przed ktorymi mozna czuc respekt bo moga spowodowac to ze pod expresem wrocisz do hi i zaczniesz od racenia ibisem aby sie odbic od dna.
* - jedyny znany mi wyjatek to to ze mozecie ubic frachta ze strategicznym cargo.
--- Cytuj --- czego nie mozna powiedziec o tobie...
--- Koniec cytatu ---
LOL tos jebn... grzywka o kant kuli.
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 12:24:36 ---Jesteś tylko tak dobry, jak Twój ostatni kill i tyle znaczysz w grze, ile Twój ostatni korp. W Eve nie ma "alei zasłużonych" :)
--- Koniec cytatu ---
QFT
Wedlug twojej definicji to jestem ja jestem zaje.... bo moim ostatnim killem jest tengu, a ostatnim solo killem bs uzywajac frytki. Zmien dilera.
--- Cytat: Yurioni w Marzec 22, 2011, 12:31:48 ---a tu sie akurat z toba zgodze, nic dziwnego, skoro jestescie na identycznym poziomie...
--- Koniec cytatu ---
Dzieki za komplement nie sadzilem ze az tak nas cenisz.
CMHQ_Widget:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 12:24:36 ---Jesteś tylko tak dobry, jak Twój ostatni kill i tyle znaczysz w grze, ile Twój ostatni korp. W Eve nie ma "alei zasłużonych" :)
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobry tekst, szkoda tylko, że niektórzy którzy odchodzą tego nie rozumieją, że zasługi sprzed 2 lat wygasły i nie są powodem do tego, żeby kogoś gloryfikować pomimo, że już nic dla korpa nie robi. Nie było mnie rok w grze, to po powrocie musiałem pokazać, że nadal coś mogę zrobić i robię dla korpa, pomimo tego, że to ja go założyłem. Więc alei zasłużonych nie ma, chociaż niektórzy w swoim własnym mniemaniu mają swoją aleję :).
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 12:23:28 ---Czas najwyższy z tego zrobić wątek we flame - nie mowię, że jest coś nie halo z naszą dyskusją - ale po prostu poszliśmy taaaaaaaaaakim offtopem, że kwestii "rekrutacji BUFU" to nawet przez lornetkę już nie widzimy ;)
--- Koniec cytatu ---
Sam do tego dopuściłeś, że zrobiliście sobie śmietnik w wątku. A wszystko w imię bumpu :D
Yurioni:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 22, 2011, 12:32:22 ---
masz racje wydaje ci sie - wszystko co robicie to roamujace gangi jesli was to bawi to fajnie. Obnosicie sie jakbyscie dzielili i rzadzili w new eden, a problem w tym ze nie potraficie dostrzec ze jestescie jak bezdomni smierdzicie (przeszkadzacie w raceniu), ale jestescie stosunkowo niegrozni* (ot ubijecie kogos kto nie czyta intela). Dziela i rzadza w eve na chwile obecna SW, PL, DRF i NC to jedyne grupy przed ktorymi mozna czuc respekt bo moga spowodowac to ze pod expresem wrocisz do hi i zaczniesz od racenia ibisem aby sie odbic od dna.
--- Koniec cytatu ---
co nie zmienia faktu, ze na was, "my" to i tak o wiele za duzo...
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 22, 2011, 12:30:26 ---OK, to teraz czas abyś zalinkował mój killboard...tylko zrób to dobrze...bo znów zalinkujesz pierwszy z brzegu nieaktywny od roku :D
--- Koniec cytatu ---
http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt_id=343343
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Marzec 22, 2011, 12:32:50 ---Bardzo dobry tekst, szkoda tylko, że niektórzy którzy odchodzą tego nie rozumieją, że zasługi sprzed 2 lat wygasły i nie są powodem do tego, żeby kogoś gloryfikować pomimo, że już nic dla korpa nie robi.
--- Koniec cytatu ---
Hm...pewności nie mam czy to się tyczy mnie czy nie... ale nie miałem przerwy w grze, a wylądowałem w kerbirskim korpie bo znudziły mi sie korpy "propvp", roamy i kampienie gdzie ten jest lepszy kto ma więcej sensor boosterów na pokładzie.
Wróciłm z sentymentu, bo to był pierwszy korp do jakiego wstąpiłem po rozpoczęciu gry :)
A co do gloryfikowania... adresatami tego zdania powinni być raczej panowie z dopiskiem BUFU :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej