Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (31/36) > >>

Yurioni:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 22, 2011, 12:22:44 ---Chłopie...nawet mnie nie znasz, mało tego, nie masz zielonego pojęcia kim jestem w grze, co robiłem i robie, w jakich aliansach i korpach się obracałem a się wypowiadasz??
I to jest właśnie najlepsza definicja lamy, Twoja wypowiedź  :D

--- Koniec cytatu ---
wystarczy poczytac to co tutaj wypisujesz, zeby wyrobic sobie opinie o tobie...

Jrkan:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 12:23:28 ---Czas najwyższy z tego zrobić wątek we flame - nie mowię, że jest coś nie halo z naszą dyskusją - ale po prostu poszliśmy taaaaaaaaaakim offtopem, że kwestii "rekrutacji BUFU" to nawet przez lornetkę już nie widzimy ;)

--- Koniec cytatu ---
Jak to nie widać? Ja tutaj widzę świetną reklamę BUFU. Mało, że elita pvp, to jeszcze zarabiacie iski w tempie któremu żaden zawodowy kerbir nie dorówna. Ludzie będą do was walili drzwiami i oknami :)

Yurioni:

--- Cytat: Aptu w Marzec 22, 2011, 12:26:03 ---Jak to nie widać? Ja tutaj widzę świetną reklamę BUFU. Mało, że elita pvp, to jeszcze niezrównani kerbirzy. Ludzie będą do was walili drzwiami i oknami :)

--- Koniec cytatu ---
okien nie ma, a drzwi sa bez klamek :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 12:24:36 ---Jesteś tylko tak dobry, jak Twój ostatni kill i tyle znaczysz w grze, ile Twój ostatni korp. W Eve nie ma "alei zasłużonych" :)

--- Koniec cytatu ---

OK, to teraz czas abyś zalinkował mój killboard...tylko zrób to dobrze...bo znów zalinkujesz pierwszy z brzegu nieaktywny od roku  :D

@Yurioni
Wbij sobie do główki jedno, to że Ty coś uważasz za prawdę, takową prawdą nie musi być...
Ale co tam...znów dałem się wciągnąć w pseudodyskusję z Bufonami...zaprawe powiadam, z Goonami lepiej się dyskutuje  :D

Yurioni:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 22, 2011, 12:30:26 ---OK, to teraz czas abyś zalinkował mój killboard...tylko zrób to dobrze...bo znów zalinkujesz pierwszy z brzegu nieaktywny od roku  :D

@Yurioni
Wbij sobie do główki jedno, to że Ty coś uważasz za prawdę, takową prawdą nie musi być...
Ale co tam...znów dałem się wciągnąć w pseudodyskusję z Bufonami...zaprawe powiadam, z Goonami lepiej się dyskutuje  :D

--- Koniec cytatu ---
a tu sie akurat z toba zgodze, nic dziwnego, skoro jestescie na identycznym poziomie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej