Śmietnisko > Flamewar
Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja
Yurioni:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 22, 2011, 12:13:46 ---Lama to dla mnie ktoś kto na czymś sie guzik zna a wypowiada się jakby pozjadał wszelkie rozumy tylko dla tego że np. jak w tym przypadku siedzi w korpie który uważa się za zajebistycznoprotrue(dopisz sobie co chcesz)pefauperski.Z nonsensopedii to się chyba sam urwałeś :D
No i patrz wyżej te pare linijek :D
--- Koniec cytatu ---
widzisz misiu, roznica miedzy nami jest taka, ze mozemy sie wypowiadac i nt. pvp i pve bo obydwa "sporty" uprawiamy w miare regularnie i wydaje mi sie, ze skutecznie, czego nie mozna powiedziec o tobie...
KusKus:
Jak ludzie renesansu normalnie...
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Yurioni w Marzec 22, 2011, 12:17:12 ---widzisz misiu, roznica miedzy nami jest taka, ze mozemy sie wypowiadac i nt. pvp i pve bo obydwa "sporty" uprawiamy w miare regularnie i wydaje mi sie, ze skutecznie, czego nie mozna powiedziec o tobie...
--- Koniec cytatu ---
Chłopie...nawet mnie nie znasz, mało tego, nie masz zielonego pojęcia kim jestem w grze, co robiłem i robie, w jakich aliansach i korpach się obracałem a się wypowiadasz??
I to jest właśnie najlepsza definicja lamy, Twoja wypowiedź :D
SokoleOko:
Czas najwyższy z tego zrobić wątek we flame - nie mowię, że jest coś nie halo z naszą dyskusją - ale po prostu poszliśmy taaaaaaaaaakim offtopem, że kwestii "rekrutacji BUFU" to nawet przez lornetkę już nie widzimy ;)
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 22, 2011, 12:22:44 ---kim jestem w grze, co robiłem i robie, w jakich aliansach i korpach się obracałem a się wypowiadasz??
--- Koniec cytatu ---
Jesteś tylko tak dobry, jak Twój ostatni kill i tyle znaczysz w grze, ile Twój ostatni korp. W Eve nie ma "alei zasłużonych" :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej