Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (3/36) > >>

mpp:

--- Cytat: Nitefish w Luty 19, 2011, 13:31:55 ---święte słowa Mando, jak bym przed wakacyjnym wyjazdem nie wywiózł wszystkiego na wszelki wypadek to po powrocie mógłbym zacząć robić w hisecu misje l1 ibisem. Przez te 2 tygodnie bardzo dużo się wydarzyło :P

--- Koniec cytatu ---

mi to do tej pory jakies smiecie zostały w 0-w :[

AreQ:

--- Cytat: mpp w Luty 19, 2011, 14:03:26 ---mi to do tej pory jakies smiecie zostały w 0-w :[

--- Koniec cytatu ---
Ja miałem też ale po prostu strashowałem żeby nie zaśmiecały listy asetów. No ale to prawdziwe śmieci były. A 0-w zawsze zostanie w pamięci, to prawdziwe a nie to puste jakie teraz jest.

mpp:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Luty 19, 2011, 23:10:27 ---Ja miałem też ale po prostu strashowałem żeby nie zaśmiecały listy asetów. No ale to prawdziwe śmieci były. A 0-w zawsze zostanie w pamięci, to prawdziwe a nie to puste jakie teraz jest.

--- Koniec cytatu ---

aby bylo ciekawiej wczoraj sobie tam zrobilismy suicide frig gang jakies ruskie niedobitki tam lataja po 1 os / system az sie prosi aby zajac :P ale frejkami to sie raczej nie uda

Ciupek:
ok watek chyba zmienil znaczenie :) na wspominki sie zebralo ...
[admin] Uzupełnij profil zgodnie z wymaganiami regulaminu
Doom[/admin]

Kareem:
To z innej bańki może. Trochę ciekawostek
Ostatnio sie nudziłem i policzyłem ile trzeba mieć SP aby móc używać statków wymaganych w naszych flotach i modułów do nich. Jako, że mamy strict fity łatwo to można policzyć. Minimum 12,3m SP. Nie uwzględniałem skilli pobocznych, ani wbijania jakichkolwiek skill większych niż I jeżeli tylko takie są wymagane (np zealot wymaga tylko hacy na I, ale fajnie by było mieć je na V).
Jeżeli ktoś chciałby powbijać skille do tego na sensowene poziomy 4/5 to wychodzi już 23,1m SP, ale ten wynik raczej nie jest precyzyjny, bo co to znaczy sensowny poziom ;)
Dotyczy to tylko core floty. Statki funkcyjne to inna bajka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej