Eve Online > Dyskusje ogólne
CSM VI - wasi faworyci
Ranshe:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 28, 2011, 12:19:35 ---akurat solo pilotow mam na koncu plecow, ale male gangi bylo by nice ;) i chetnie sam bym placil z wlasnego walleta za ta mozliwosc w systemie - toz to mniej niz maly sanctum ktory robie ok. 10min roboty.
--- Koniec cytatu ---
Czekaj czekaj. Małe gangi przylatujące do ciebie by były nice, ale mówisz o tym w kontekście dyskusji o sentry gunach na bramach, które by tym małym gangom na tyle uprzykrzyły życie że nie latałby by tam gdzie takie są? Ty się dobrze czujesz? Wiem że jest poniedziałek i to trudny dzień, ale wiesz, bez przesady, mógłbyś sam sobie nie zaprzeczać na przestrzeni dwóch postów.
--- Cytuj ---solo pvp to npc 0.0 --> this way
--- Koniec cytatu ---
A niby dlaczego?
--- Cytuj ---Powtorze jeszcze raz dyskusja o dzialach w sov 0.0 jest bezcelowa bo ccp tego nigdy nie wprowadzii wiec dla mnie eot na ten temat.
--- Koniec cytatu ---
No skoro podałeś te działa jako praktycznie jedyną zmianę jakiej sov 0.0 potrzebuje, to i jest dyskusja, podałbyś co innego to by była o czym innym :)
Kombat:
Dark Flonoe > Alto > Mistiq
Mój nowy hero.
kamel:
A ja chciałem podziękować koledze Dark Flonoe za poprawienie mi humoru przy kawce na przerwie :) takiego aparata jak ty od dawna nie widziałem hahahahahahahahah człowieku nie wyobrażasz sobie ile radości mi przysporzyłeś dzisiaj hahahah
SokoleOko:
Szczerze mówiąc, zaczynam się skłaniać ku opinii, że Dark po prostu nas trolluje.
Pamiętam jak w latem zeszłego roku szukał korpa i zastanawiał się serio nad korporacją PvP. Wymieniliśmy parę privów i convo, sprawiał wrażenie zainteresowanego i chętnego do nauki. To co prezentuje dzisiaj, jest o 180 stopni inne, a akurat CBC jest ostatnią korporacją, którą podejrzewałbym o pranie mózgu swoim członkom ;)
Więc, Panowie (i Panie) - przestańmy karmić trolla.
Ranshe:
Ale jak tu przestać, kiedy taki ładny, różowy i puchaty... ;]
Nie sądzę, że to troll, raczej nasiąknięcie północną blobowatością. Tak samo jak u was by nasiąkł mordowaniem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej