Eve Online > Dyskusje ogólne
CSM VI - wasi faworyci
Dormio:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 28, 2011, 08:58:33 ---http://i.imgur.com/kfypF.jpg
http://i.imgur.com/Dw9pa.jpg
--- Koniec cytatu ---
Zaraz, zaraz...
DevBlog=885
Mogłeś zaczekać do 1 kwietnia... taki dobry kawał spalić... :P
CATfrcomCheshire:
BUT THE IDEAS
THEY'RE SO GOOD
I DON'T WANT IT TO BE A TROLL
I, TOO, WANT TO BELIEVE
Dormio:
I ja. ::)
Oba obrazki rewelacyjne i pod względem prezentowanej treści i wykonania.
sc0rp:
--- Cytat: Nitefish w Marzec 28, 2011, 09:09:13 ---O jej, ten wielki kerbir ale przecież pefauper potrzebuje jeszcze większy dupochron, może jeszcze niech CCP zbuduje tunele pomiędzy stacjami żebyś nie musiał wydokowywać? Zajęcze serce drży?
--- Koniec cytatu ---
Ranshee zadal pytanie co ja bym widzial to napisalem i co twoj komentarz mial wniesc do dyskusji po za tym ze jak widac szybko potwierdziles moja teze ze o tym ze "wanna be pvp" by sie zaplakalo.
--- Cytuj ---To jest właśnie po to, żeby takie jęczące cipki, które są mocne tylko mając za plecami mega blobik żyły w ciągłym strachu. Nie masz jaj to siedź sobie grzecznie w środku mrowiska i nie lataj tam gdzie jest niebezpiecznie.
--- Koniec cytatu ---
jeczace cipki to sa wszyscy "Wanna be pvp" z npc 0.0 ktorym nie starcza jaj aby wyrwac sova dla siebie i chowaja sie jak mysze pod miotla na stacjach npc. Ty naprawde uwazasz ze ja zyje w ciaglym strachu - zmien szpiegow bo cie oklamuja, ewentualnie oddaj magiczna kule do serwisu.
--- Cytuj ---Ty jak masz hostów na lokalu to drżysz w stacji / na posie w oczekiwaniu na pomoc lub aż sobie Ci "wannabe pvperzy" polecą dalej. My w takich warunkach na co dzień żyjemy, zarabiamy i walczymy.
--- Koniec cytatu ---
Sokoleoko zapytal w jaki sposob ccp faworyzuje npc 0.0 to odpisalem a ty wyskakujesz z wycieczkami osobistymi, masz jakis kompleks? anyway zmien szpiega bo to co o mnie pisze to jest fake info.
--- Cytuj ---Jak jesteś taki kozak to zamieszkaj z korpem w npc 0.0 przecież tam jest tak bogato i zajebiście. Będziesz mógł się rozwijać w pvp solując bohatersko koparki, bogacić się nieziemsko na misjach, a może i jakaś nieznana sygnaturka się trafi...
--- Koniec cytatu ---
ja nigdzie nie pisalem ze jestem kozak tylko odpisalem w jaki sposob ccp faworyzuje npc 0.0.
--- Cytuj ---... ale to się nigdy nie stanie bo umiesz tylko popiskiwać zza pleców wielkiego tęczowego NC misia ;D
--- Koniec cytatu ---
najwyzsza pora abys zaaktualizowal firmware do magicznej kuli?
@nite generalnie rozumiem ze jak Ci brakuje argumentow to wycieczki osobiste sie zaczynaja?
Nitefish:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 28, 2011, 09:32:47 ---Ranshee zadal pytanie co ja bym widzial to napisalem i co twoj komentarz mial wniesc do dyskusji po za tym ze jak widac szybko potwierdziles moja teze ze o tym ze "wanna be pvp" by sie zaplakalo.
--- Koniec cytatu ---
Na razie to ty płaczesz, mi jest dobrze tak jak jest ;)
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 28, 2011, 09:32:47 ---jeczace cipki to sa wszyscy "Wanna be pvp" z npc 0.0 ktorym nie starcza jaj aby wyrwac sova dla siebie i chowaja sie jak mysze pod miotla na stacjach npc.
--- Koniec cytatu ---
A po co mi sov?
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 28, 2011, 09:32:47 ---Ty naprawde uwazasz ze ja zyje w ciaglym strachu - zmien szpiegow bo cie oklamuja...
--- Koniec cytatu ---
Czyżbyś czuł czyjś oddech na plecach? Kim oni są i gdzie mogą się czaić? :P
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 28, 2011, 09:32:47 ---ja nigdzie nie pisalem ze jestem kozak tylko odpisalem w jaki sposob ccp faworyzuje npc 0.0.
najwyzsza pora abys zaaktualizowal firmware do magicznej kuli?
--- Koniec cytatu ---
No właśnie kozaczysz twierdząc, że npc 0.0 jest takie uber, jest tak fajnie i w ogóle powinni je znerfić. Stąd zaproponowałem Ci przenieść się do tej krainy mlekiem i miodem płynącej, żebyś sprawdzić jak to jest tam mieszkać. Tam nie będzie wielkiego brata :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej