Eve Online > Dyskusje ogólne
CSM VI - wasi faworyci
Ranshe:
A powiedz, jakie to konkretnie udogodnienia dla sov 0.0 według ciebie CCP powinno wprowadzić, bo teraz to mnie zainteresowałeś. Poza jb itp, które już mamy. :)
Doom:
Pewnie mozliwość instalowania l5 agentów dowolnej frakcji pirackiej na najblizszej do niego stacji zbudowanej przez graczy :P
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 27, 2011, 17:47:05 ---LOL a co tu jest do rozumienia? Po za tym jakbys nie zauwazyl pominolem malo znaczace sojusze bez wlasnego sova.
--- Koniec cytatu ---
No jeśli wpisujesz taki Inver Brass czy AAA C jako "byt polityczny" na południu to po prostu LOL.
A poza tym - jak już tutaj Ci napisali inni Południowcy - nas nie interesuje napland. Ja osobiście nie mam problemów z poparciem dla swoich przeciwników w Eve (Seleene - MC, Trebor - INIT) jeśli moim zdaniem myślą podobnie. Problemem tym razem nie jest to, że Południe się nie zjednoczyło i nie zmobilizowało, tylko to, że NC w sposób niezbyt etyczny przepchnęło politycznego Leppera.
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 27, 2011, 19:00:04 ---A to niby dlaczego? Sov 0.0 jest dobry taki jak jest, moglby byc lepszy ale ccp nie wystarczy jaj aby wprowadzic udogodnienia dla mieszkancow sov 0.0, za to zupelnie bez logicznego powodu promuje npc 0.0 ktore w zalozeniach mialo byc etapem przejsciowym miedzy low sec a sov 0.0 bo musieli by wysluchiwac placzy wannabe pvp ktorzy uwazaja ze jak siedza w cymbale i ganiaja ludzi w raciarkach to sa zajefajni i niszcza przeciwnika ekonomicznie ;)
--- Koniec cytatu ---
Co za stek farmazonów. W jaki sposób CCP promuje NPC 0.0? Skąd w ogóle pomysł, by NPC 0.0 było terenem przejściowym?
Uwagi o "wannabe pvp" już mi się nie chce komentować.
A co do, hmm, sugestii Cola (na którą nie wiem czym zasłużyłem) - narodowość w Eve niewiele znaczy. Większy sens ma kandydatura na zasadzie "jestem kerbirem, zrobię coś dla kerbirów" niż "jestem Polakiem, zrobię coś dla Polaków".
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 27, 2011, 19:55:11 ---A co do, hmm, sugestii Cola (na którą nie wiem czym zasłużyłem) - narodowość w Eve niewiele znaczy. Większy sens ma kandydatura na zasadzie "jestem kerbirem, zrobię coś dla kerbirów" niż "jestem Polakiem, zrobię coś dla Polaków".
--- Koniec cytatu ---
chodzi tylko o to ze jest sobie czlowieczek, ktorego pelno...a my jako pewna,
nie mala chyba grupka ludzi mamy kilka fajnych pomyslow...wiec zgromadzic je i dopieszczac tutaj
a na nastepne wybory wypchnac przed szereg i ...'vuala'
...no chyba lepiej probowac niz nie probowac, hmm ?
SokoleOko:
Rozumiem Twój tok myślenia... ale 2000+ głosów (tyle zdobył ostatni kandydat, który się załapał) to naprawdę niemało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej