Eve Online > Dyskusje ogólne
CSM VI - wasi faworyci
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Pol Kent w Marzec 27, 2011, 13:05:40 ---Którzy, jak widać jęczą, że to NC ma ludzi w CSM a południe nie.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie jecze, i nie mam pomyslu kogo "Poludnie" mialoby wystawic - o ile w przypadku Nc sprawa jest prostsza bo to tak naprawde jeden 50tysieczny alians z jednym Fc jedna naplista itd, wiec powiedziec im na kogo maja glosowac nie stanowilo problemu, bo sa do tego przyzwyczajeni ze im sie mowi co maja robic, o tyle na Poludniu nawet gdyby bylo tak gesto zaludnione nie daloby sie wystawic jednego kandydata, bo my sie nawzajem niecierpimy...
Pol Kent:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 27, 2011, 13:59:41 ---Ja nie jecze, i nie mam pomyslu kogo "Poludnie" mialoby wystawic - o ile w przypadku Nc sprawa jest prostsza bo to tak naprawde jeden 50tysieczny alians z jednym Fc jedna naplista itd, wiec powiedziec im na kogo maja glosowac nie stanowilo problemu, bo sa do tego przyzwyczajeni ze im sie mowi co maja robic, o tyle na Poludniu nawet gdyby bylo tak gesto zaludnione nie daloby sie wystawic jednego kandydata, bo my sie nawzajem niecierpimy...
--- Koniec cytatu ---
O, teraz to można jakoś porozmawiać bo post jest o 3 klasy sensowniejszy nic poprzednio Cat.
A w temacie.... może się cierpicie, a może nie cierpicie na południu. Jednak zdarza się jakaś współpraca w określonych sytuacjach. -A-, SW, C0ven, etc, etc...walczyli lub walczą raczej razem niż przeciw sobie - mam na myśli konflikty na największą skalę. Więc powinno być jak najbardziej możliwe, żeby wierchuszki poszczególnych Ally spotkały się przy "zielonym stoliku" i przynajmniej spróbowały wypracować jakieś stanowisko, uzgodnić jakiegoś kandydata, który mógłby w CSM przynajmniej próbować przepchnąć jakieś rozwiązania uważane przez ludy z południa za potrzebne/konieczne/pożądane żeby w EVE czy w EVE 0.0 żyło się/grało się lepiej. Cokolwiek to "lepiej" miałoby znaczyć.
Lt Rook:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 27, 2011, 01:54:58 ---Zaskoczony jestem ze krutoj sie nie dostal
--- Koniec cytatu ---
Ale dostał się jego szef UAxDEATH.
Nitefish:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 27, 2011, 13:59:41 ---... bo my sie nawzajem niecierpimy...
--- Koniec cytatu ---
Może nie to, że się niecierpimy ale po prostu szukamy częściej sposobności do walki niż korpy w NC. Stąd taka niby wieczna wojna jest dla nas czymś ciekawym i fajnym. Teraz za to jest za spokojnie :P
Ranshe:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 27, 2011, 05:53:28 ---Lol
1. Mozesz z nickow wymienic te 5 osob z nc? Bo ja widze 4, ale nie kojarze kilku kandydatow wiec moze ktos mi umknol
--- Koniec cytatu ---
Goon x 2, Test, RZR, Morsus Mihi. To chyba 5?
--- Cytuj ---2. IB 500+ czlonkow, c0ven 700+, SE 400+, Atlas. 500+, -a- 2,4k+, Rol.citizens 600+, red.overlord 2k+ , aaac 1,9k - pretensje do siebie miejcie ze macie tylko selene - less qq, more cta
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, z tym że CSM to nie jest sejmik szlachecki, więc brednie o "reprezentacji południa" czy "reprezentacji północy" możesz sobie darować.
Mi nie chodzi o to żeby byli tam ludzie reprezentujący jakieś konkretne powerbloki, tylko żeby byli tam ludzie którzy będą coś robić z sensem, a nie trollować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej