Eve Online > Dyskusje ogólne

CSM VI - wasi faworyci

<< < (7/19) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Marzec 26, 2011, 22:34:06 ---To co sie rzuca w drugiej kolejnosci to strasznie mała frekfencja w wyborach która na oko stanowi poniżej 10% kont na serwerze?

--- Koniec cytatu ---

Akurat frekwencja jest największa w historii. AFAIR, żeby wejść do CSM 5 wystarczało 1000 głosów.

sc0rp:
Zaskoczony jestem ze krutoj sie nie dostal, ale i tak jest dobrze conajmnie 6 przedstawicieli 0.0. Jesli csm6 bedzie mialo taki wplyw na ccp jak csm5 to mieszkancy 0.0 moga spac spokojnie bez zmartwien o jb, jf i titan bridge

Ranshe:
Aha, z czego 5 z północy. Niech żyje napland.

Czekam z niecierpliwością na minutes z pierwszego spotkania, żeby zobaczyć co Mittani swoją bucówą spierdoli.

Totalizator:
poludniowcy tez mogliby miec swojego kandydata jakby sie spieli, nie nasza wina ze brakuje im charyzmatycznego przywodcy  :P

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 27, 2011, 04:23:05 ---Aha, z czego 5 z północy. Niech żyje napland.

Czekam z niecierpliwością na minutes z pierwszego spotkania, żeby zobaczyć co Mittani swoją bucówą spierdoli.

--- Koniec cytatu ---
Lol
1. Mozesz z nickow wymienic te 5 osob z nc? Bo ja widze 4, ale nie kojarze kilku kandydatow wiec moze ktos mi umknol
2. IB 500+ czlonkow, c0ven 700+, SE 400+, Atlas. 500+, -a- 2,4k+, Rol.citizens 600+, red.overlord 2k+ , aaac 1,9k - pretensje do siebie miejcie ze macie tylko selene - less qq, more cta

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej