Eve Online > Wsparcie techniczne
Trial loguje i ....koniec
qurdi:
czesik,nie wiem czy bede na czasie,ale mialem taki sam problem odnosnie tworzenia postaci... poradzilem sobie inaczej,odpalilem (window screen) czy jakos tak (gra w oknie a nie full screen) ,nastepnie stworzylem czleka ,a jak juz uporalem sie z inwencja tworcza postaci to przywrocilem full screen :)
gra smiga jak szalona
-nie obiecuje ze pomoze, ale probowac trzeba ^^
czajpej1974:
Hej qurdi, to fajnie ale ja nie moge dojsc do tego, ze mi sie postaci wyswietlaja, wybieram rase i ....kolko ladowania strony kreci sie do wieczora.
Nie bardzo tez moge pojsc do innego kompa stworzyc postac, bo moi kumple maja gorsze kompy jeszcze a jak pojde do kafejki internetowej to zaplace funta za godzine i sie okaze, ze nawet nie rusze z tematem niestety pewnie. Ale dostalem odp. z CPP i narazie robie co kaza jak bardzo bedzie to przydatne to moge wkleic ale to jest to, ze oni chca sie dowiedziec o sprzecie i juz mi powiedzieli jak dostac sie do tych danych ktore chca czyli robie krok po kroku i napisze o efektach.
Doom:
Minimum do dokupienia to grafika i ewentualnie zasilacz jeśli to co masz w pudle nie dźwignie karty, a biorąc pod uwagę jaka potężna jest tam grafika toto może być nawet coś ze sławnych inaczej feel
lastverb:
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 23, 2011, 19:01:08 ---g31/33 ma pixelshader 2.0 - http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-014257.htm
zrób postac na innym kompie a potem graj na swoim bez mordek
--- Koniec cytatu ---
Masz rozwiazanie podane wyzej, albo to z poprzedniego posta. Kreator postaci niestety sie sypie bez shadera 3.0, a twoja wbudowana karta graficzna tego nie obsluguje. Nie wiem co to za "specjalista" ale chyba polecal kompa do pracy biurowej. Teoretycznie shadera da sie symulowac, ale to nie jest rozwiazanie. Tak jak poprzednicy pisali, ze maja 15fps (na stacji?) korzystajac z chipsetu gma x3100, tylko ze g31/33 to duzo (jak na warunki branzy) starsze rozwiazania gma 3100 i szczerze watpie czy przekroczy 5fps, a to nie sa warunki do grania.
czajpej1974:
No sluchajcie, bardzo mi pomagacie naprawde, bo 2 dni temu myslalem, ze jak mam 4 rdzeniowy PCU to wciagam wszystko "nosem" ale przy EVE przykleknalem i juz. Mnie chodzi zebym mogl sie bawic gra na 100% a nie ze jakies klatki po klatce bede mial i dlatego doceniam i szanuje wszystkie od Was rady.
Poki co Support poprosil mnie o info na temat mojego kompa i przyslali linka do programu i przetestowalem kompa i im wysle te dane wnet. Ale swoja droga bardzo bym chcial zebyscie swoje zdanie wyrazili, gdyz jak znam zycie i tego typu anglikow czy innych madrych serwisantow to kaza mi wymienic pol kompa co moze nie jest konieczne chociaz licze sie z duza modyfikacja.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej