Eve Online > Events & Competitions
Konkurs Nowe Awatary - wyniki!
Shamoth:
@Xar
no ja przesłałem ale to było wpisowe a nie sponsoring ;]
BlackLamb:
Dzięki za zabawę.
Btw, jestem podbudowana jeśli chodzi o avatary żeńskie, szczerze mówiąc myślałam że w finale wartość progowa miseczki wyniesie co najmniej E :D
W ogóle nie wiem co chcecie taki Sokole wyszedł na prawdę gustownie, sama na niego głosowałam.
Co do samego głosowania były tylko numerki, a nie oznaczenia nickami. A z resztą nieważne. Za jakiś czas posiedzimy nad rzeźbą ;)
EDIT: to ja od razu za różnicę iskową wezmę tego dramiela.
[VIDE] Herezja:
Myślę, że następnym razem to pracę wystawiane na konkurs powinny być tworzone specjalnie na tą okazję i wysyłane do twórcy konkursu na PM bo z racji tego, że ludzie najpierw zamieszczali je przy swoich nickach a do tego zwykle mają te avatary w grze lub tym bardziej tu na forum mogło dojść do niejakich przekłamań.
Inna sprawa to podział w grupach. Osobiście nie wiedziałem, że można nie oddać głosu w jakiejś grupie (w kilku grupach dałem na przysłowiową "pałę" głos bo tak naprawdę nie było na kogo tam go oddać).
Aenyeweddien:
--- Cytat: Xarthias w Luty 21, 2011, 07:44:15 ---W kategorii Photoshoped zostały zgłoszone dwie prace i obie zostają uhonorowane i nagrodzone. Są to Gregorius i Toro (obrazki wkleję jak się przesiądę na kompa z komórki).
--- Koniec cytatu ---
Kurcze ja rozumiem że mój nie był super ale czemu go w ogóle wycięło z wątku??
Xarthias:
Eee?
Nic nie usuwałem, zaraz od wszystkiego śmietnik jeszcze przeszukam, ale nie przypominam sobie żeby było coś od Ciebie w tej kategorii...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej