Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[.AO.] Archaic Order - dyskusja

<< < (3/3)

SokoleOko:

--- Cytat: SnowMiracle w Marzec 24, 2011, 11:24:52 ---Powinny łapać jajka i je zabijać

--- Koniec cytatu ---

FYP

Minna Hinata:
Sleepery poczatkowo zabijaly jajka bez opamietania ale mega uber kerbiry ktore nie potrafily sobie poradzic w sytuacji "stracilem statek i jak mam uratowac jajko" podniosly whine do ccp z blagalnym zalem zeby to zmienili "bo mialem set +4 w glowie a teraz mnie na niego nie stac bo kupilem uber super pimp raciarke ktora spadla bo sleepery mnie wyneutowaly".

Wolnosc dla sleeperow i sansha nation, niech zabijaja jajka bez opamietania i spowrotem wroca czasy "NPC do zabijania raterow".

Frankie:

--- Cytat: Minna Hinata w Marzec 27, 2011, 13:35:23 ---Sleepery poczatkowo zabijaly jajka bez opamietania ale mega uber kerbiry ktore nie potrafily sobie poradzic w sytuacji "stracilem statek i jak mam uratowac jajko" podniosly whine do ccp z blagalnym zalem zeby to zmienili "bo mialem set +4 w glowie a teraz mnie na niego nie stac bo kupilem uber super pimp raciarke ktora spadla bo sleepery mnie wyneutowaly".

Wolnosc dla sleeperow i sansha nation, niech zabijaja jajka bez opamietania i spowrotem wroca czasy "NPC do zabijania raterow".

--- Koniec cytatu ---
W sumie jestem za tym :) ileż to będzie pustych posów bez właścicieli do obrobienia w WH :). A nawiązując do tematu jakimi flotami latacie w tym waszym C6. Czy to standardowy poziom Ash Alliance  (bc/bs/logi) czy coś więcej? I drugie pytanie dlaczego wybraliście c6?

Sarathin:
jest coś więcej :)

c6 wybraliśmy bo ponieważ i dlatego ;)

Minna Hinata:

--- Cytat: Sarathin w Marzec 29, 2011, 22:03:22 ---jest coś więcej :)

c6 wybraliśmy bo ponieważ i dlatego ;)

--- Koniec cytatu ---

Z tego co tatus Sleeples Guardian mowil po C6 grasuja NeoCorp, R&K i jakis rosyjski twor bedacy na poziomie dobrych pvp corpow z null. Macie z nimi blue czy jak?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej