Eve Online > NoobGarten
Misje - agenci lvl 1-4
destroyer:
Witam serdecznie
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś agentów od lvl 1 do 4 aktualnych, którzy są w Waszej ocenie godni uwagi jeżeli chodzi o misje? Szczególnie uwagi osób, które bawiły sie w stopniowe przechodzenie z lvl 1 na 4 byłyby dla mnie cenne.
Próbowałem zrobić jedną misję na lvl niby 1 ale w starciu destroyerem kontra 10 fregat + 2 dest które niemal naraz spadły na mnie było kiepawo (agent quality 18, loyality ponts za misje 80-100, nagroda 200 k isk + z NPC ) teraz siedze w Rens (agent quality od -20 do -2 ale tu znacznie mniej loyality (10-20) i nagrody płaca - od 50 do 70 k póki co)
Dzięki !
Doom:
Która nacja?
Raaji:
Jak siedzi w Rens to chyba Minmatar - jezeli tak to polecam Thukker Mix - agenci sa niespecialnie rozlozeni po systemach, ale jest cos wazniejszego - w ich LP store sa frakcyjne implanty - a za takie mozna potencialnie ladna kase wyciagnac - i raczej nie patrz na zarobek na lv I i II i nawet III - to trzeba przebolec aby dobic na lv IV...
A generalnie to chyba Ammarskie Ministry of War ma najwiecej agentow, przy czym czesto wszystkie lvle w jednej stacji...
Doom:
Robienie w high misji dla lp to tak zwane you do it somthing wrong. Jak dzikusy to najlepsi agenci w high secu znajdują sie w korporacji RSS (republick seciurity serwice). Co lepsze agenci tego korpa spotykani sa w prawie kazdej częsci imperium
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Luty 17, 2011, 22:41:12 ---Robienie w high misji dla lp to tak zwane "you do it wrong".
--- Koniec cytatu ---
Poprawiłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej