Eve Online > Wsparcie techniczne
UWAGA - Incursion 1.2 (teoria)
silvia:
--- Cytat: Oxylan w Luty 17, 2011, 00:09:59 ---Wrzuć posta na eve-o ciekawe co napiszą... Fakt EvE ma tendencje do krytycznych zonków, gra która potrafi spowodować problemy takie jak wywalenie z windowsa plików bot.ini
--- Koniec cytatu ---
Raz im sie zdarzylo i teraz wszyscy wypominaja
--- Cytuj --- ( patch ponad rok czy dwa lata temu)
--- Koniec cytatu ---
Trzy, cztery.
Zdaje is, iz bylo to jakos w okresie revelations - empyrean age..
Khobba:
dokladnie pomiedzy rev II a empyrean age, czyli przy okazji trinity :)
Jabolex:
GTX 280 i śmigają dwa klienty na dwóch monitorach na max ustawieniach w EVE.
TDU 2 - i mam 1 fp 5 sec. A jak go odpalę w oknie i zmienię focus na inne okno to TDU się ładnie wyświetla i mogę sobie oglądać płynnie jeżdżące samochody, zmieni focus na TDU i mam 1fp5s...
BTW
Oficjalne sterowniki nvidii jakiś czas temu miały buga, nie włączały wiatraka... i spaliła mi się karta GTS 8800, po gwarancji już była...
JM
Doom:
irony mode on
Więc mówisz Sokole że upgrade silnika gry są jak najbardziej poprawne i idą w dobrym kierunku, a narzekania ludzi z gorszym sprzętem są bezzasadne?
irony mode off
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Luty 17, 2011, 08:10:10 ---irony mode on
Więc mówisz Sokole że upgrade silnika gry są jak najbardziej poprawne i idą w dobrym kierunku, a narzekania ludzi z gorszym sprzętem są bezzasadne?
irony mode off
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobrze, że gra wygląda coraz lepiej (bo wygląda - tylko trzeba włączyć bajery), nie mam żadnych pretensji o to, że wydajność spadła mi poniżej optymalnej (czyt. 3 klienty na full detalach jednocześnie).
Komp mam już stary, system też zachwaszczony. Będę walczył jeszcze ze sterownikami do grafy, bo wydaje mi się, że tu jest pies pogrzebany.
Liczę, że do połowy roku będę już siedział na nowym sprzęcie i po problemie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej