Śmietnisko > Off Topic
Komunikator z obsługa GG + grupy jako zakładki
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Luty 14, 2011, 22:38:02 ---Witam
Znacie może jakiś komunikator obsługujący sieć GG (może być po rekonfiguracji, dodaniu wtyczek itp) który posiada na liście kontaktów grupy kontaktów wyświetlane jako zakładki (jak w konnekcie), a nie jako listy zwijane, jak to ma miejsce w AQQ lub GG? Może być po rekonfiguracji, dodaniu wtyczek do grafiki itp.
Konnekt ma coś takiego, ale chciałbym go zmienić na inny.
--- Koniec cytatu ---
Wyjaśnij mi pokrótce co przez to rozumiesz (wytłuściłem tekst).
Ps. Przykład jak wygląda Kadu wyślę Ci na Pm-kę.
Doom:
Chodzi mu zapewne o zakładki (czasem uzywany termin to karta)takie jak masz np w przegladarce internetowej
[VIDE] Herezja:
To coś takiego istnieje w Kadu (przynajmniej ja to tak postrzegam)
Po 1 jeśli nie zmieni się ustawień to każda rozmowa dodaje się do poprzedniego okienka
Po 2 lista ludzi będących aktywnymi jest ustawiona tak jak standardowo było w GG (o ile pamiętam bo od dawnaaaaaaa nie używam tego gniota).
Po 3 lista ludzi jest szeregowana czy jak ktoś woli tagowana i można ukazać wszystkich lub tylko z wybranej grupy dodatkowo z podziałem na aktywnych lub jak się odznaczy to całą listę ludzi.
Gregorius:
--- Cytat: olaf w Luty 15, 2011, 12:02:35 ---http://k2t.eu/
"Niby oficjalny" następca nie dewelopowanego on 5 lat konekta.
Powinien mieć taką opcję, ale nie wiem na 100% nigdy takiej opcji nie potrzebowałem :)
--- Koniec cytatu ---
Suuuuper!! TO już wiem, na co zmienię konnekta ;) Dzieki Olaf :D
AreQ:
Dostałem tego skrina z kadu i o coś takiego mi właśnie chodziło, fakt że ma to z boku a nie na górze mi nie przeszkadza, za chwilę go zacznę testować :-)
Edytka mówi że z nieznanych rpzyczyn Kadu nie chce się połączyć ani z Hubem ani z żadnym z serwerów GG (konnekt sie łączy bez problemu). Firewall nic nie blokuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej