Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy dominacja NC stanowi problem ? [PL]

<< < (21/48) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 11, 2011, 01:37:57 ---A słabość południa wynika z głupoty/faili leadershipu( jeśli nie wiesz jakich opisałem pare postów wcześniej ) - niepotrzebne skreślić.

--- Koniec cytatu ---

Ciebie chyba trzeba skreślić - czy nie potrafisz zrozumieć, że Południowcom nie zależy na mieszkaniu w 60-tysięcznym powerblocku? Nam pasuja małe roamujące się nawzajem księstewka, które potrafią się zjednoczyć w razie potrzeby.

--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 11, 2011, 01:37:57 ---Wypowiadali sie tu ludzie z -a-, se, coven i Castro.

--- Koniec cytatu ---

Skąd? Mam nadzieję, że jesteś dys-coś_tam, bo inaczej musiałbym Ci rozszyfrować skrót CBC :P

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 11, 2011, 09:19:51 ---Ciebie chyba trzeba skreślić - czy nie potrafisz zrozumieć, że Południowcom nie zależy na mieszkaniu w 60-tysięcznym powerblocku? Nam pasuja małe roamujące się nawzajem księstewka, które potrafią się zjednoczyć w razie potrzeby.

--- Koniec cytatu ---

Hrhrhhrhr....nie żebym się czepiał ale skoro Wam pasują małe roamujące się księstewka to po kiego grzyba mówicie, ze NC to zło ? Póki co NC nie każe Wam grać tak jak samo gra. Macie te roamujace się księstewka znaczy macie możliwość dobrze się bawić. Więc moze zwyczajnie olejcie NC i bawcie się na południu. A jeśli NC zechce Wam o 6 rano zapukać do drzwi...zjednoczycie się i będziecie mieć to co lubicie najbardziej, targety pod nosem a NC będzie miec te wszystkie problemy z logistyką, działaniem na wyjeździe, itd..
Schizofrenią mi tu zalatuje...  :P

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Luty 11, 2011, 09:12:59 ---Chodzi mi raczej o Darka który chyba uparcie forsuje pogląd, że pvp to zło.

--- Koniec cytatu ---
ja nie twierdze ze pvp to zlo, twierdze ze roamujace gangi chodzby nie wiem jak dobrzy byli ich piloci nie maja zadnego znaczenia bo sila w sovwar lezy w ilosci pilotow i sc/tytkow parafrazujac pewne przyslowie to "kazdego pro pvpera zastapisz skonczona liczba lemingow".

--- Cytuj --- Zresztą każdy producent czy górnik zaciera ręce jak jest wojna (najlepiej perma) bo może dostarczać sprzęt za tłustą kasiorkę :P

--- Koniec cytatu ---
heheh no to nei da sie ukryc ze wojny napedzaja koniunkture :D

--- Cytat: SokoleOko w Luty 11, 2011, 09:19:51 ---Skąd? Mam nadzieję, że jesteś dys-coś_tam, bo inaczej musiałbym Ci rozszyfrować skrót CBC :P

--- Koniec cytatu ---
nie, nie jestem moj tablet i jego autokorekta za to ma dys-costam chodzilo mi o Cartel.

SokoleOko:

--- Cytat: Pol Kent w Luty 11, 2011, 09:34:37 ---Hrhrhhrhr....nie żebym się czepiał ale skoro Wam pasują małe roamujące się księstewka to po kiego grzyba mówicie, ze NC to zło ? Póki co NC nie każe Wam grać tak jak samo gra. Macie te roamujace się księstewka znaczy macie możliwość dobrze się bawić.

--- Koniec cytatu ---

Ale ta gra to także sovwar, a tego nie będzie w obecnej konfiguracji.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 11, 2011, 10:40:51 ---Ale ta gra to także sovwar, a tego nie będzie w obecnej konfiguracji.

--- Koniec cytatu ---

A to niby dlaczego, czyzby ccp usuwalo SBU z gry?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej