Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Rekrutuje dyskusja
Gaunt:
Widać ktoś obiektywny dał całej tej stronie minusowe łapki, brawo, pewnie szybka akcja "po dwóch piwkach"
Natomiast pisząc obiektywnie, w milicji nie jest tak źle jak uważacie, dużo funu a o to przecież w tej grze chodzi prawda?
DrackUll:
--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 07, 2012, 00:23:33 ---Natomiast pisząc obiektywnie, w milicji nie jest tak źle jak uważacie, dużo funu...
--- Koniec cytatu ---
W milicji zawsze tak było, tylko mało kto to dostrzegał :)
Theronth:
--- Cytat: Trolok w Czerwiec 07, 2012, 00:35:32 ---W milicji zawsze tak było, tylko mało kto to dostrzegał :)
--- Koniec cytatu ---
Był okres, że będąc w Caldari umierałem z nudów, a jak dołączyłem do Gallente chciałem palnąc sobie w łeb.
Ostatnio zrobiłem kilka wycieczek po low i z tego co widziałem po patchu fw nieźle się ożywiło.
Teretalu:
--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 06, 2012, 23:20:12 ---To samo mogę napisać o Tobie... dyskusja traci sens bo przecież Ty zawsze i tak masz racje :P
--- Koniec cytatu ---
True
--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 06, 2012, 21:09:09 ---
Czy niesprawiedliwy - nie wiem. Pamiętliwy - na pewno. Doskonale pamiętam jaki był z tego powodu niesmak i Ty byłeś jedną z osób, która lała z tej sytuacji ile się dało (zupełnie Ci się nie dziwię).
Reasumując - jest nam dobrze tu gdzie jesteśmy, hostów pełno, latamy sobie ochoczo ze znajomymi z Frozen Synapse itp.
Jeśli będzie nam źle - polecimy w inne miejsce. Proste.
--- Koniec cytatu ---
Bo Gaunt zawsze był kotem, który leciał tam gdzie więcej mleka dają :-*
Venzon 2003:
Sokolego sie nikt nie czepia bo on ma zawsze najlepszy damage control i PR na centrali gdy zmienia radykalnie korpa, ally albo styl grania :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej