Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (41/55) > >>

Gaunt:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 06, 2012, 15:44:08 ---Tak pamiętam, byłeś niecały miesiąc. Dwa razy nie zebrałeś swojego dream gangu bo akurat nie było tylu zalogowanych pilotów, walnąłeś emo i poszedłeś NC.  :P

--- Koniec cytatu ---

akurat jesteś trochę niesprawiedliwy Nite bo jak był Sokole w BUFU to ja pamiętam, że was motywował mocno do działania i oprócz tych dwa razy kiedy nie było gangów to prowadził regularnie flotylle ; )

RobekPL:

--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 06, 2012, 17:48:57 ---akurat jesteś trochę niesprawiedliwy Nite bo jak był Sokole w BUFU to ja pamiętam, że was motywował mocno do działania i oprócz tych dwa razy kiedy nie było gangów to prowadził regularnie flotylle ; )

--- Koniec cytatu ---

oj chlopaki, sprawy BUFU i tylko BUFU roztrzasacie na publicznym forum nie bedac juz w BUFU...
nie robi sie tak...

Gaunt:

--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 06, 2012, 18:06:35 ---oj chlopaki, sprawy BUFU i tylko BUFU roztrzasacie na publicznym forum nie bedac juz w BUFU...
nie robi sie tak...

--- Koniec cytatu ---
Kto aktywnie się produkował w bufu może rozmawiać o starych czasach co za problem?
Dyskusja to dyskusja

::)

Nitefish:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 06, 2012, 17:38:14 ---Krótką masz pamięć, oj bardzo krótką.

--- Koniec cytatu ---

Może krótką ale dobrą. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek do BUFU przyszła osoba i była obdarzona takim kredytem zaufania jak Ty, włącznie z otrzymaniem na wejściu rangi Oficera.
Tak samo nie pamiętam, żeby ktoś równie szybko zrezygnował i waląc emo odszedł do bloob aliansu na który jeszcze jeszcze niedawno pluł.

To chyba wyczerpuje temat Twojego ówczesnego zaangażowania w BUFU, choć jakiegoś roama zrobiłeś (Twoje autorskie tomcaty).

--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 06, 2012, 17:48:57 ---akurat jesteś trochę niesprawiedliwy Nite bo jak był Sokole w BUFU to ja pamiętam, że was motywował mocno do działania i oprócz tych dwa razy kiedy nie było gangów to prowadził regularnie flotylle ; )

--- Koniec cytatu ---

Czy niesprawiedliwy - nie wiem. Pamiętliwy - na pewno. Doskonale pamiętam jaki był z tego powodu niesmak i Ty byłeś jedną z osób, która lała z tej sytuacji ile się dało (zupełnie Ci się nie dziwię).

Reasumując - jest nam dobrze tu gdzie jesteśmy, hostów pełno, latamy sobie ochoczo ze znajomymi z Frozen Synapse itp.

Jeśli będzie nam źle - polecimy w inne miejsce. Proste.

SokoleOko:
Dzięki za przypomnienie mi dlaczego "jak najdalej od polskich korpów" jest bardzo dobrym pomysłem.

W BUFU byłem ponad 4 miesiące - przy czym był to najlepszy okres tego korpa od lat. Gangi prowadziłem regularnie, że nie wspomnę o tym, że jeszcze będąc w PBN byłem zawsze tą osobą, która BUFU zawsze wspierała i broniła. Odszedłem, bo rozpadł się alians i sorry, ale po Cartelowych gangach latanie w kilka osób - to nie było to.

I wcale nie poszedłem "do bloba" - NCDOT wtedy nie miało sova i generalnie robiło to, co Cartel., tylko z nieco większym rozmachem. A że potem zrobili zwrot w stronę sova i blobów, cóż... się pożegnaliśmy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej