Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Rekrutuje dyskusja
Crux:
--- Cytat: FITTIpalti w Kwiecień 27, 2012, 06:41:14 ---...
nie raz zabieramy na gangi takie 3 miesięczne postacie z czterema medalami za ukończenie jakiś tam kursów. Kolesie nic nie ogarniają...
--- Koniec cytatu ---
Ciebie pewnie zmontowali w jakiejś fabryce terminatorów załadowali software "OMGBUFUproPVP v3.0" i od razu wszystko umiałeś.
--- Cytat: FITTIpalti w Kwiecień 27, 2012, 06:41:14 ---BTW czasami zastanawiam się co za patałachy uczą w tym UA(...)czy ci wykładowcy tylko powiększają sobie epena ? Że niby pozjadali wszystkie rozumy, są wszystko wiedzący ?
--- Koniec cytatu ---
Najgłupsza rzecz jaką przeczytałem w tym tygodniu.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 27, 2012, 14:26:32 ---Evenoobkom do k... nędzy :/
--- Koniec cytatu ---
nendzy? ;D
NeX:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 27, 2012, 16:56:07 ---nendzy? ;D
--- Koniec cytatu ---
Co to takiego "nendza", bo "nędza" jest w słownikach, więc wiadomo :P
Aaaa... znalazłem - podobno w całej Polsce żyje 67 osobników o nazwisku Nendza. Nie chcąc nikogo bezpodstawnie obrażać jednak zasugeruję się opinią i założę, że i k... się w śród nich znajdzie :D
Gaunt:
Panowie, generalnie nie chodziło nam, żeby mówić, żę unseen jest złe bo na przykłąd ja nauczyłem się i dowiedziałem wiele ciekawy rzeczy, które mi się przydały.
Tylko, że wczoraj byliśmy trochę zaskoczeni zachowaniem niektórych kadetów bo były to absurdalne ruchy z ich strony(nie oczerniam nikogo tylko stwierdzam fakty) przykładowo nie podążanie za flotą tylko lot do highseca w środku roamu :)
SokoleOko:
--- Cytat: Gaunt w Kwiecień 27, 2012, 20:10:15 ---przykładowo nie podążanie za flotą tylko lot do highseca w środku roamu :)
--- Koniec cytatu ---
Pamiętasz Ankrala, dziś dumnego CEO Unseen Chimera, jak w środku roamu PBN poszedł AFK bez słowa na 20 minut, po czym nie zauważył, że dest się zmienił i był gdzieś 15j od floty w środku dupy? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej