Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (31/55) > >>

Nitefish:
Niektórzy po prostu od roku mają emo, okres, ... jak zwał tak zwał.

Jak komuś jest tak straszliwie źle to powinien od razu odejść do miejsca gdzie jest dobrze zamiast jęczeć miesiącami na TS. 

memlacz:
Zapomniałeś dodać części o półtorej roku zapierdzielania dla korpa zajmując się całą logistyką wystosowaniu dziesiątek propozycji dla poprawy jakości zabawy jaką daje nam ta gra. No tak teraz ja popełniłem błąd zapomniałem że zostałeś NOOB dyrektorem który może wywalać starych wyjadaczy z doświadczeniem i przyjmować młodych po szkoleniu w UA.

P.S.
Spoko rybciu nadal wierzę że zostaniesz takim PRO pvpREM za jakiego się uważasz...

Platfusek:
ładnie chwila prawdy i szczerosci dobra rzecz dla szukajacych korpa

brzydko ciebie potraktowali widocznie byles zbyt mily, ciezka praca czasem nie popłaca

NeX:
Młodzi po szkoleniu, czy bez - mają jedną wyjątkową cechę: "chce im się grać"  ;D

FITTIpalti:
E tam po prostu robią liczby.
BTW czasami zastanawiam się co za patałachy uczą w tym UA, nie raz zabieramy na gangi takie 3 miesięczne postacie z czterema medalami za ukończenie jakiś tam kursów. Kolesie nic nie ogarniają, czy ci wykładowcy tylko powiększają sobie epena ? Że niby pozjadali wszystkie rozumy, są wszystko wiedzący ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej