Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja

<< < (20/43) > >>

Jabolex:

--- Cytat: KoMic w Kwiecień 27, 2015, 06:53:19 ---tia rentierka i kerbirnia ma pierdolca na punkcie terenu/relici czy inne gowno. zawsze mnie to smieszylo. jak panienki skacza sobie do gardel o garsc smieci, [...]]

--- Koniec cytatu ---

Z tego co tu czytałem to dokładnie tak samo jak Ci od proPvP.

Wiem, wiem wstyd mi że zwykle nie robimy noob spawn...
Przepraszam.

Amek Vi:

--- Cytat: KoMic w Kwiecień 27, 2015, 06:53:19 ---tia rentierka i kerbirnia ma pierdolca na punkcie terenu/relici czy inne gowno. zawsze mnie to smieszylo. jak panienki skacza sobie do gardel o garsc smieci, a jak przychodzi co do czego aby wydokowac i sie postrzelac, to logoff: ]

--- Koniec cytatu ---

No co ty? Ostatnio jak wpadliście do 1M7 to już pod stacją WYDOKOWANI czekaliśmy na Was w HD shipach. Na pięcie wylot z systemu i logoffy :(.

--- Cytuj ---Z tego co tu czytałem to dokładnie tak samo jak Ci od proPvP.
--- Koniec cytatu ---

:)

Xarthias:
Dyskusja cokolwiek bez sensu. UA w null już było. To się nie sprawdziło i nie sądzę, żeby cokolwiek w tym temacie się zmieniło.
Natomiast jeśli uważasz, że UA nie uczy czegoś, czego powinno uczyć to nic prostszego. Zgłaszasz się do kadry Akademii, mówisz, że możesz poprowadzić takie i takie zajęcia/roam/kampę/łatewer, i o ile nie jesteś powszechnie znanym łobuzem, to chłopaki prawdopodobnie się zgodzą i Ci w tym pomogą.
Natomiast jeśli nie masz na to czasu/ochoty, to sorry, ale morda w kubeł, bo krytykować potrafi każdy, pomóc czy poświęcić swojego czasu prawie nikt.

littleozzik:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Kwiecień 24, 2015, 22:16:41 ---
Wniosek - nie lepiej uczyć świeżaków życia w null? Najprawdopodobniej i tak tam trafią. Do null albo do wh.

Pozdrawiam całe UA serdecznie. Ulf absolwent specjalnej troski:)

--- Koniec cytatu ---

Ulf, na to jest za mało czasu, poza tym całe rzesze idą to lowsec - pvp, kerbirka, milicja itd... na WH i 0.0 to nie jest endgame eve a tylko jedna z opcji... w trakcie szkolenia UA połowa ledwo ogarnia podstawy czegokolwiek. UA i tak odwalała zawsze mega robotę z czego reszta polskiego community zdrowo korzystała i słusznie.

Filip Bonn:

--- Cytat: littleozzik w Kwiecień 27, 2015, 19:53:16 --- WH i 0.0 to nie jest endgame eve a tylko jedna z opcji...

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, nie wiem skąd to przeświadczenie, taki Snuff Box z ls pod względem organizacji i killboard kasuje większość polskich elite korpów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej