Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja
Anthar:
--- Cytat: qlko1 w Styczeń 26, 2015, 09:11:17 ---A wszyscy pluli na Akademię Milicyjną.
Isków nowi zarabiali stosy, pvp od pierwszych dni. Może to kierunek dla UA? Kto wie ::)
--- Koniec cytatu ---
Gdyz milicja uczyla za bardzo farmy i latania w ostabowanych statkach.
Niestety w milicji zasada panowala wowczas i zreszta wciaz nadal zasada:
- szybka duza kasa w ostabowanych stateczkach
- cos przylatuje to uciekasz
- elite solo pvp w t1 frejkach
To byl problem z akademia milicyjna.
Nie wiem co gorsze gornik z przumusu, czy osoba zaczynajaca fitowanie statku od wkladania stabow.
Qlko1:
--- Cytat: Anthar w Styczeń 27, 2015, 09:14:47 ---To byl problem z akademia milicyjna.
Nie wiem co gorsze gornik z przumusu, czy osoba zaczynajaca fitowanie statku od wkladania stabow.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe co mówisz, nigdy nie miałem stabów na swoim statku milicyjnym. Zdecydowana większość tych których szkoliłem z podstaw też nie miała.
Gaunt:
--- Cytat: Anthar w Styczeń 27, 2015, 09:14:47 ---Gdyz milicja uczyla za bardzo farmy i latania w ostabowanych statkach.
Niestety w milicji zasada panowala wowczas i zreszta wciaz nadal zasada:
- szybka duza kasa w ostabowanych stateczkach
- cos przylatuje to uciekasz
- elite solo pvp w t1 frejkach
To byl problem z akademia milicyjna.
--- Koniec cytatu ---
Anthar skończ
Isengrim:
--- Cytat: Gaunt w Styczeń 27, 2015, 09:44:45 ---Anthar skończ
--- Koniec cytatu ---
Anthar?
FITTIpalti:
--- Cytat: Krogulec w Styczeń 26, 2015, 19:42:48 ---ja tez wspominam UA dobrze , wspólne latanie po anomaliach i sygnaturach , tygodniowy pobyt w wh , pojedynek kadetów z instruktorem - w ramach szkolenia pvp
--- Koniec cytatu ---
Odzyskałem Hasło !!!
Te pojedynki nie służyły do waszego szkolenia tylko do nabijania solo kill przez naszego legendarnego pilota PvP ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej