Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja

<< < (12/43) > >>

Anthar:

--- Cytat: qlko1 w Styczeń 26, 2015, 09:11:17 ---A wszyscy pluli na Akademię Milicyjną.

Isków nowi zarabiali stosy, pvp od pierwszych dni. Może to kierunek dla UA? Kto wie  ::)

--- Koniec cytatu ---

Gdyz milicja uczyla za bardzo farmy i latania w ostabowanych statkach.
Niestety w milicji zasada panowala wowczas i zreszta wciaz nadal zasada:
- szybka duza kasa w ostabowanych stateczkach
- cos przylatuje to uciekasz
- elite solo pvp w t1 frejkach

To byl problem z akademia milicyjna.
Nie wiem co gorsze gornik z przumusu, czy osoba zaczynajaca fitowanie statku od wkladania stabow.

Qlko1:

--- Cytat: Anthar w Styczeń 27, 2015, 09:14:47 ---To byl problem z akademia milicyjna.
Nie wiem co gorsze gornik z przumusu, czy osoba zaczynajaca fitowanie statku od wkladania stabow.

--- Koniec cytatu ---

Ciekawe co mówisz, nigdy nie miałem stabów na swoim statku milicyjnym. Zdecydowana większość tych których szkoliłem z podstaw też nie miała.

Gaunt:

--- Cytat: Anthar w Styczeń 27, 2015, 09:14:47 ---Gdyz milicja uczyla za bardzo farmy i latania w ostabowanych statkach.
Niestety w milicji zasada panowala wowczas i zreszta wciaz nadal zasada:
- szybka duza kasa w ostabowanych stateczkach
- cos przylatuje to uciekasz
- elite solo pvp w t1 frejkach

To byl problem z akademia milicyjna.

--- Koniec cytatu ---

Anthar skończ

Isengrim:

--- Cytat: Gaunt w Styczeń 27, 2015, 09:44:45 ---Anthar skończ

--- Koniec cytatu ---

Anthar?

FITTIpalti:

--- Cytat: Krogulec w Styczeń 26, 2015, 19:42:48 ---ja tez wspominam  UA  dobrze  , wspólne  latanie po  anomaliach  i sygnaturach  ,  tygodniowy  pobyt w wh  ,  pojedynek kadetów z instruktorem   - w ramach szkolenia pvp

--- Koniec cytatu ---

Odzyskałem Hasło !!!

Te pojedynki nie służyły do waszego szkolenia tylko do nabijania solo kill przez naszego legendarnego pilota PvP ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej