Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja

<< < (22/43) > >>

Theronth:
Jakiś kontakt do kogoś w UA? Chyba zgłoszę się żeby prowadzić szkolenia z "fleet composition- czyli ile altów, a ile DPS?", "Youtube jako najlepsze źródło informacji o korpie" i taktyk "zrzucania dreadów na ryj", dostępna też pomostówka Fillip )))

Ale tak na serio, to ile razy w miesiącu odbywają się szkolenia np. z pvp?

Doom:
W zależności od ilości kadetów i dostępności instruktora (którym prawie zawsze jest ktoś z zewnątrz) raz do dwóch razy na miech. Przynajmniej tak było, wątpię aby od mojej aktywności zdołano zagęścić ilość szkoleń danego typu w tym pvp (nie liczę gangów kadetów pod opieką instruktora / przyjaciela akademi, bo takie rzeczy to potrafią być i codziennie)

Filip Bonn:

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 28, 2015, 11:15:14 ---"fleet composition- czyli ile altów, a ile DPS?"

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem do czego pijesz ale znów wybiórczo.
Zwróć uwagę, że oni we flocie też nie mieli samego dps'u, więc o co chodzi?

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 28, 2015, 11:15:14 ---"Youtube jako najlepsze źródło informacji o korpie"

--- Koniec cytatu ---
Sam zalinkowales filmik z YT jako "źródło". Poza tym od kiedy wpierdol od Tri to powód do hańby? :)

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 28, 2015, 11:15:14 --- i taktyk "zrzucania dreadów na ryj"

--- Koniec cytatu ---
To mieli się rzucić we 20 na 68 bez capsli? Yhy...

Mógłbyś się jeszcze zgłosić do "Trollowanie & kpina - know how" i "Awoxing - czyli robię to za co nienawidzę Polaków" ;)

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 28, 2015, 11:15:14 ---Ale tak na serio, to ile razy w miesiącu odbywają się szkolenia np. z pvp?

--- Koniec cytatu ---
Jak ja prowadziłem (ostatnie parę miesięcy) to starałem się robić co 3/4tyg. (Z zaznaczeniem że to PODSTAWY pvp.) Ostatnio jednak mam duzo mniej czasu i nie wiem czy uda mi się wrócić do prowadzenia szkoleń.

Co do wprowadzania UA do nulla - kiedyś (jak jeszcze byłem kadetem / nowym w Chimerze - olaBogaJakDawno) to też była taka próba, ale słabo wyszło. Jakoś wątpię żeby teraz miało wyjść lepiej - Akademia raczej nie powinna siedzieć gdzieś w nullu; to się skończy albo związaniem z kimś (źle) albo mocnym sypnięciem się Akademi (gorzej).
"Szkolenie z 0.0" chyba też ktoś prowadził - to raczej dobry pomysł.

[BU FU] Karas:
Takie kilku dniowe tripy fajna sprawa, pamietam pod koniec mojej kariery w UA, gdy polecielismy do eso toz przed utrata i wyprowadzka do stain, hehehe. To byl szalony okres, hehe polowy tego co sie dzieje nie rozumialem, za kazdym gate kryly sie smoki i potwory. Na flotach jakis taki dziwny chaos, slang ktorego nie trybilem. hehe to byly czasy. Jedynie to czego zalowalem z tego okresu to fakt ze mialem z 2-3m sp i w gowno co moglem wsiasc.
Te kilka dni bylo jak mega intensywne szkolenie ktore z wczesiejszym backgroundem teoretycznym dawalo szanse na odnalezienie sie w tym burdelu...

hmmm moj pierwszy archon ubity pod bandera UA... hehehe
https://zkillboard.com/kill/26819320/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej