Eve Online > Przedpokój

Doc

<< < (3/4) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: TheDoc w Luty 08, 2011, 15:33:03 ---A co do logistyków to na pewno to przemyśle ale na razie skupiam się na miningu.

--- Koniec cytatu ---

Jako eks-profesjonalny górnik z 0.0 (kopałem na trzy konta), uczciwie Ci mówię, że się zniechęcisz. Mining jest w tej grze popsuty, minerały do budowy wszystkiego nie biorą się z pasków, tylko z przetopu drone alloys. Dodatkowo, mining w hisecu opanowany jest przez boty. W efekcie górnik z dobrymi skillami powinien cieszyć się, jeśli zarobi 10 mil/h, a w skali Eve to zarobek porównywalny z McDonalds.

TheDoc:
Na czymś zarabiać trzeba a nie chce mi się robić misji :)

Ptysiu:

--- Cytat: TheDoc w Luty 08, 2011, 16:20:01 ---Na czymś zarabiać trzeba a nie chce mi się robić misji :)

--- Koniec cytatu ---

Jakkolwiek w 100% i jeszcze 100% zgadzam się z SokoleOko, to oczywiście zależy co chcesz z tą kaską robić. Jeśli Twoja ambicją jest po prostu dochapać się do wypasionego Hulka, potem Orki, a na koniec wsiąść w Rorquala, to z czasem osiągniesz ten cel. Natomiast, jeśli pewnego pięknego dnia będziesz chciał zakosztować przygody i PvP, to zarobki z kopania przyprawią Cię o łzy.

TheDoc:
Moim założeniem było zrobienie minera, który zarobiłby mi na Drake'a a potem na lepsze statki. Sam nie chce się zamykać tylko jako kopacz.

Starakopara:

--- Cytat: TheDoc w Luty 08, 2011, 16:20:01 ---Na czymś zarabiać trzeba a nie chce mi się robić misji :)

--- Koniec cytatu ---

wbrew pozorom na misjach zarabia się wiecej i szybciej niż na kopaniu w hi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej