Śmietnisko > Flamewar

C0ven ssie paukę, a BuFu jest do dupy(było: Odp: [Polityka] Porządek na (północnym) zachodzie)

<< < (13/19) > >>

Chupacabra:
Nie :)

Na "A" dwuczłonowe, dobrze tankuje sygnaturą :)

więcej nie napisze

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Chupacabra w Styczeń 31, 2011, 16:51:42 ---Nie :)

Na "A" dwuczłonowe, dobrze tankuje sygnaturą :)

więcej nie napisze

--- Koniec cytatu ---

hint: znany ze skakania na zero na zaklouczone pod posem tytany...  ;)

Nitefish:

--- Cytat: Chupacabra w Styczeń 31, 2011, 16:29:21 --- że nie dażę was sympatią, bo o mało nie skończyłem z tą gra wtedy, ale było minęło....pewnie mam teraz kompleks Bufu:)

--- Koniec cytatu ---

To mnie zaskoczyłeś nieco, nie wiedziałem że będąc Bufu miesiąc można chcieć skończyć z grą. Z drugiej strony podziwiam Cię za to, że tyle czasu spędziłeś w dreju - przyznaje że bym mógł wtedy skończyć z grą a na pewno zrobić sobie dłuższą przerwę (no offence, mówię to bez przekąsu).
Nie wiem także czy istnieje coś takiego jak "kompleks Bufu". Wtedy ja też miałem za mało skilli żeby samemu latać po null a na roamy z Bufu latałem arbitratorem - zawsze wszyscy ze mnie polewali :P

Co do zmian... wiesz, zanim nie spróbujesz to się nie przekonasz. Ty znalazłeś miejsce dla siebie :)

Kira Korpii:

--- Cytat: Chupacabra w Styczeń 31, 2011, 16:29:21 ---

Musicie to sobie chłopaki wyjaśnić, latacie razem i nie macie do siebie szacunku, nie ładnie :)

--- Koniec cytatu ---

http://img716.imageshack.us/img716/554/covenu2.png

Idea kolegow chyba tez nie lubi ;p

(Kazano mi dodac ze autorem jest osoba z IDEA, nie ja, i ze co niedopowiedziane moze byc uzyte przeciw mnie. )

CATfrcomCheshire:
D... D... Drama BOOOOOOMB!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej