Śmietnisko > Flamewar
C0ven ssie paukę, a BuFu jest do dupy(było: Odp: [Polityka] Porządek na (północnym) zachodzie)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Kombat w Styczeń 29, 2011, 13:17:38 ---Uwielbiam centrale
posty Panów typu Cat którzy tryskają ejakulatem po każdym sukcesie na to forum rozkładają na łopatki (śmiechem)
--- Koniec cytatu ---
Nie pisze na tym forum zbyt czesto. Poprosze o przyklady postow o sukcesach c0ven, w ktorych tryskam ejakulatem.
Kombat:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 29, 2011, 13:23:48 ---Nie pisze na tym forum zbyt czesto.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: CATfrcomCheshire ---Wiadomości: 564
--- Koniec cytatu ---
Ronin:
Flame TIME! :)
Nite, gj prowkacja udana hrhr.
A teraz... Nie chce mi sie cytowac wiec kazdy bedzie musial znalesc swoje odpowedzi sam :P, dla ulatwienia zrobie to w pkt.
1. Zdobywanie - dzieki temu ze latamy z PBNem ex-Coven corpem w ktorym rzadzi Mikker ex-ceo covenu, dokladnie dowiedzielismy sie jak to tam wyglada i - we're not impressed. Mikker pewnego wieczorku nam opisal jak wygladal podboj esoteri, jak wojna z hmm nie pamietam kim syskami? czy cos takiego i nadal We're NOT impressed.
2. BUFU - wielki wrog publiczny centrali NR1. Jak nie mamy argumentow to przechodzimy do koronnego bufu jest petem/sovholderem siedzi w wygrywajacych ally i ucieka przy najmniejszych klopotach, ani jedno slowo prawda nie jest. BUFU jest corpem zarzadzanym przez ludzi m.in. mnie, ktorzy sa opurtunistami. Idziemy tam gdzie mozemy najwiecej dostac a najmniej stracic. W swojej histori mamy naprawde duzo roznych alliancow, sporo okresow bez alliancu i mimo tego nadal jestesmy tutaj i nadal macie na kogo flamowac. O podbojach bufu czy tam covenu to dyskusja dosc jalowa, my sie skupialismy zawsze na innych rzeczach i dobrze nam to wychodzilo, chociaz owszem mamy za soba kilka dosc ciekawych kampanii organizowanych przez nas bez pomocy kogokolwiek albo z pomoca na naszych warunkach, ale po co mam sie przechwalac?
3. Init - alliance lam, init jest skuteczne jako backup, sa w stanie calkiem sensowne flotki wystawic sa w stanie walczyc, ale nie na warunkach obronnych. Nie maja lidera ani staminy na prowadzenie dlugiej kampanii i dlatego ten ally wlasnie dostal wpierdol .
4. AAA- spory szacunek, mimo stagnacji, mimo odplywu ludzi, ktos tam mial glowe na karku wzial reszte za fraki i ruszyl. Naprawde szanuje ten alliance (tak btw 5cio krotnie w ciagu ostatnich 2-3 miesiecy dostawalismy invite do alliancu i bodajze role co-ceo tam czy jakos tak to sie nazywalo)
5. SE - uparata popierdolka, alliance bez ambicji, lubiacy walki, szacunek za to ze tyle istnieja, takto nie pokazali soba nic wielkiego przynajmniej w moich oczach.
6. IT - jak pisalem w jakims osobnym poscie, to nie jest stary bob, z tego co widac rozpada sie i nikt po nim plakac nie bedzie, tak sie konczy alliance kiedy polityka zaczyna grac role wewnatrz a nie tylko na zewnatrz.
To tyle z mojej strony, gl&hf w flamie :>
CATfrcomCheshire:
siedze na tym forum od 4 lat, 564 wiadomości to duzo? Wiekszosc to pewnie odpowiedzi na wasze niezdarne proby flejmu :P
edit: Roninek, mialem wlasnie zaczac wypunktowywac gdzie znowu napisles glupstwo, ale kolejny paroksyzm smiechu wstrzasnal mna i skierowal moja reke w kierunku klaiwsza escape ;D nie dam rady
sc0rp:
--- Cytat: Siewca Titum w Styczeń 29, 2011, 12:43:27 ---
BTW, wracając do tematu PL jest Blue do IT. To chyba historyczny moment :) I ładne cenki dali Pandemicom, ciekawe czemu nie chcieli pomóc INIT, pewnie za mało mogli im zaoferować.
--- Koniec cytatu ---
Raczej dlatego ze wiedzieli ze dostaną w łeb od sw, zreszta nc i tak ich mocno obija wtapia 2-3 tytki to poleca pomagać ruskim w geminate
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej