Eve Online > Przedpokój
Z caldaryjskim pozdrowieniem...
Ravenscar:
Heh domyślam się, że Herezja nie gryzie :)
Kopara czytasz w moich myślach. ;) Dzisiaj mam zamiar śmignąć tutorial, potem złożę akces do UA. Z tego co widzę wiele osób poleca akademię, za to mało kto odradza jeśli wogóle.
Aenyeweddien avatar narazie "roboczy" nie wiem jeszcze kim zostanę :) , ale jeśli to nie przeszkadza...
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Starakopara w Styczeń 30, 2011, 08:04:26 ---Witaj na pokładzie pilocie ;), nie przejmuj się, Herezja to wbrew pozorom miły gość :P
...
--- Koniec cytatu ---
Dzięki Ci o Panie Koparko za te miłe słowa <gr grrrr za nogawkę chwyta i ciągnie przy okazji merdając ogonem> ];)
Aenyeweddien:
--- Cytat: Ravenscar w Styczeń 30, 2011, 08:46:26 ---Aenyeweddien avatar narazie "roboczy" nie wiem jeszcze kim zostanę :) , ale jeśli to nie przeszkadza...
--- Koniec cytatu ---
Biorąc pod uwagę zasady konkursu:
--- Cytuj ---Zasady proste do bólu: Po pierwsze, robisz nowego awatara. Nie ma znaczenia na jakiej postaci, main, alt, specjalnie założony trial.
--- Koniec cytatu ---
to skoro dopuszczony jest specjalnie założony trial to Twój roboczy IMHO też podchodzi (tylko go nie kasuj od razu) >:D
[VIDE] Herezja:
A ja się pytam. Po co te bryle ?? !!!!!!
Ludzie są uparci i wsadzają a akurat okulary przeciwsłoneczne mało komu pasują. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
Ravenscar:
Herez... bryle fajne, a'la TOP GUN... ale powinno być zdecydowanie więcej wzorów...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej