Eve Online > PVE
[PVE] Armageddon Navy Issue
Doom:
[Armageddon Navy Issue, New Setup 1]
Imperial Navy Heat Sink
Imperial Navy Heat Sink
Domination Tracking Enhancer
Armor EM Hardener II
Armor EM Hardener II
Armor Thermic Hardener II
Armor Thermic Hardener II
Imperial Navy Large Armor Repairer
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Mega Pulse Laser II, Imperial Navy Multifrequency L
Heavy Nosferatu II
Large Capacitor Control Circuit II
Large Capacitor Control Circuit I
Large Capacitor Control Circuit I
Hobgoblin II x5
Garde II x5
Dziala jak widzisz
Nawet nie waż się krzywdzić tego statku zabraniem mu działa i wstawieniem w to miejsce salvagera / tracktora
Drony - ja uważam że najlepiej na fregi używać lightów, inni powiedzą Ci że medy / heavy i tak też dadzą radę więc jak uważasz
Zgudi:
Więc może się przykoleguję :P Mam pytanie do Ciebie Morg. Jeśli robisz misje dla Ministry of War, lub innej wojennej korporacji, to chętnie polatałbym z tobą na misje, żeby pomóc ubić raty. Nie chcę żadnej kasy i lotu, tylko szybko poprawić standing do danej korporacji i odblokować misje level 3. Ponoć latanie z kimś we flocie kto ma dobry standing do danego korpa, podnosi go szybciej, niż robienie misji samemu. Poprzednio robiłem misje dla carthum conglomerate, która ma agentów militarnych jak na lekarstwo.
Dla uściślenia:
Pod czas latania we flocie w teorii uczestniczą w misji wszystkie osoby należące do floty. A po jej zakończeniu akceptujący misję dostaje pytanie od Agenta, czy chce po równo rozdzielić kasę na wszystkich członków, czy wsiąść dla siebie. Wybierasz opcję dla siebie
latam harbingerem do PVE
SokoleOko:
Jeśli ma to komuś podnieść stand, nagrodę trzeba właśnie podzielić.
EDIT: wziąć, k...
Zgudi:
To w takim razie będę oddawał kasę na trade, no problem for me
Morg:
dziękuję wszystkim za odpowiedzi czyli postanowione Armageddon Navy Issue będzie moją pierwsza poważna raciarką ;] (na razie na zestawie 7 dział +sentry drony, jak będzie szło bardzo dobrze to będę zabierał salvagera;])
a co do Pytania Zgudi to chwilowo nie robię już misji dla MoW (wbiłem standa na 7.0 czyli tak aby móc robić misje u najlepszego agenta lvl4) z powodu braku ciekawego agenta lvl 3 w okolicach rejonu w którym latam... Obecnie pomagam Ammar Navy xD lvl3 q19
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej