Eve Online > Dyskusje ogólne
Incursion - pierwsze wrażenia.
Zgudi:
Apropo, napisze coś jeszcze bo nikt nic nie pisze :P
Dziś robiliśmy zwykły varguard, ale bez logistyków no i w pewnym momencie dostałem target od zaledwie 4 fregat na raz, myślę nic wielkiego. Ale
w 7-8 salw wsiadły mi na strukturę, zamurowało mnie całkowicie jak zobaczyłem w jakim tempie zbiły mi shield i cały armor. Czy te torpedy rzeczywiście zadają ponad 2000 hp damage każda???? SZOK :( :P Wystarczyły tylko 2 torpedy, żeby zbić mi caluteńki shield. Na armor poszło więcej......
P.S. Czy ktoś wie skąd bierze się różnica w ilości ehp, bo EFT pokazuje mi ponad 55k ehp, a w eve na FITTING panelu oblicza mi około 50k ehp :( Może to po prostu błąd??
Doom:
zależy skąd patrztysz. EFT pokazuje optimum czyli wszystko do tanka na on i idealny damage procentowo rozłożony po równo na wszystkie resy, to w grze pokazuje w zależności od stanu statku. W hangarze pokaże np tylko z pasywnym bonusem z hardenerów, bez apteczki itp
On topic: sprawdzał ktoś może czy na te mega szybkie ścierwo fregaty działa scrambler tak jak na shipa uzywającego mwd?
YaAaR.is:
W EFT możesz zrobić sobie profile pod określony typ DMG
adijager:
W low secu sanshe wlatują ludziom na misje i normalnie scramują/webują/neut... przez 2 dni FW kerbiry whinowaly milicyjny chat.
Pol Kent:
--- Cytat: AdiJager w Luty 16, 2011, 14:53:36 ---W low secu sanshe wlatuje ludziom na misje i normalnie scramuja/webuja/neut... przez 2 dni FW kerbiry whinowaly milicyjny chat.
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej