Eve Online > Dyskusje ogólne
Incursion - pierwsze wrażenia.
SokoleOko:
--- Cytat: MasaHuku w Luty 01, 2011, 19:34:20 ---70 osób we flocie, pomimo tego 50mil i 11k lp nagrody. (...) Za 20 minut walki o życie nasza flota otrzymała po 8mil i 2k lp.
--- Koniec cytatu ---
Umiesz ocenić czy w obu przypadkach była to optymalna liczebność, czy też jednak było Was za dużo i dlatego takie dupne nagrody?
Sorry, ale 13,5k LP to ja dostaję za jedną misję w NPC 0.0, którą robię solo i zajmuje mi to 5-15 minut bez cienia wysiłku czy ryzyka. Przelicznik wynosi jakieś 3000 ISK/LP.
Doom:
Saity ktore opisał mają optimum ustawione w okolicy tych liczb. Tak jak pisałem pod katem lp i kasy to ten content pve ssie pale niemiłosiernie
SokoleOko:
To był hisec? Czy nagrody są inne w 0.0?
I przede wszystkim - ile wart jest LP Concordu?
Doom:
Ile wart jest lp concordu hgw, teoretycznie capitalowy sprzet meta lepszu niż 0/1 będzie troche kosztował, nie wiem jak z implantami konkretnie hardwire +2/4/6% czy jest tam cos ciekawego czy jakis crap
A co do nagród, wejdź w jurnal, w zakladce z incrusjami masz opisy typów saitów, razem z wykresem który pokazuje mnożnik nagrod (od 0 do 1) w zależności od sec levelu i ilości osób w saicie
Belm Starr:
W Jita można kupić już pierwsze meta 2 capitalowe lasery, cena: 1.15 bln. Blueprint kosztuje 37k LP
Edit: Kilka osób dało ciała - wybudowało, i sprzedaje capitalową armorową repkę meta 2. Cena 600mln.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej